Press Kit

SHOOTING STAR - ny single fra June Beltoft

Pressemeddelelse, 30. april 2019 
Download materialet som zip-fil - eller via dropbox...

Shooting Star - single og musikvideo er ude nu!

June Beltoft’s nye single Shooting Star er nu udkommet. Shooting Star er den første af i alt 4 singler, der udkommer i løbet af 2019. Tilsammen munder disse single-udgivelser ud i EP’en Twilight Dreams i slutningen af året.

En kunstnerisk drejning
Med EP-projektet Twilight Dreams foretager June Beltoft en kunstnerisk drejning. Med sine hidtidige udgivelser har hendes musik overvejende overvejende befundet sig inden for den lidt blødere pop-rock og klassiske singer-songwriter tradition.

Med Christoffer Høyer som producer og kreativ sparringspartner, bevæger June Beltoft sig ud i de lidt mørkere udtryksmæssige afkroge som sangskriver og artist. Produktionsmæssigt med udgangspunkt i det elektroniske.

Stemmen og fornemmelsen for den gode melodi og det catchy omkvæd er dog stadig den samme. June Beltoft’s baggrund inden for populærmusikken fornægter sig ikke.

Singlen Shooting Star er nu at finde på Spotify, iTunes + de øvrige digitale musiktjenester. Og den officielle musikvideo ligger selvfølgelig på Youtube. Senere på året udkommer de øvrige sange drypvis som singler, indtil de tilsammen udgør EP'en Twilight Dreams.

www.junebeltoft.com
June Beltoft på Spotify
youtube.com/junebeltoft
facebook.com/junebeltoft
info@junebeltoft.com

40 16 18 11

Billedmateriale til download

Versioner i højere opløsning + ovenstående pressetekst kan hentes som zip-fil her - eller via dette dropbox-link...
Husk venligst at kreditere fotografen: Malle Madsen. Tak.

Shooting Star, single by artist and songwriter June Beltoft

1075 x 717 px / 96 dpi - Photo: www.mallemadsen.com