Tidsoaser

By June / 4 years ago
I fuld gang med at lave musik i mit studie hjemme i stuen. Blandt andet sangen Ultimate Equivalence, som skal med på mit kommende album

Jomfruelig. Som nyfalden sne. Jeg tøver med at tage det første, uundgåelige skridt. Nænner ikke at sætte fodspor i dette smukke, uberørte landskab.

Og dog glæder jeg mig til at tage af sted…


Den slags uger hører til de sjældne.
Ikke én eneste aftale var skrevet ind i min kalender.

Søndag aften har jeg for vane at lave en plan for de opgaver jeg skal have fra hånden i den uge der står for døren. Dette indebærer at jeg ser på hvad jeg måtte have af aftaler i kalenderen. Men helt usædvanligt var denne kommende uge helt blank. Og der var kun mig til at bestemme hvad ugen skulle indeholde!

Jeg besluttede at bruge hele ugen på at arbejde i dybden. Bare fokusere på én ting: Musik! For flere måneder siden var jeg gået i gang med at skrive noget ny musik, men var ikke rigtig kommet videre siden da. Jeg ved nemlig, at når først jeg går i gang, så har jeg brug for tid, tid og atter tid.

In my home studio making music

I fuld gang med at lave musik i mit studie hjemme i stuen. #tidsoaser

Tid til at arbejde over lange stræk fra om formiddagen til ud på natten – uden afbrydelser i form af småaftaler ude i byen.

Tid til den samme ting flere dage i træk – uden at stoppe flow’et fordi man skal tidligt op og undervise hele næste dag.

Tid, som i alenetid, fordi børnene har deres Far-uge. Når det nu desværre ikke kan være anderledes, så har en 7/7-ordning sine fordele.

Tid – rigeligt af den – er en ubeskrivelig luksus! Som en oase af tid midt i en ørken af hektisk aktivitet…

For så er der de perioder hvor alting har det med at ske samtidig! Sådan én røg jeg ind i efter Oasen. Massivt meget undervisning – og samtidig begyndte der at dukke vigtige deadlines med kort varsel op, som jeg var pinedød nødt til også at forholde mig til.

Efter 5 uger i dét tempo er man en lille smule træt. Heldigvis havde jeg fået tanket godt op i Oasen inden det gik løs…

Nu skal det jo ikke lyde som om jeg er generelt utilfreds med det jeg ellers bruger min tid på. For egentlig er jeg i bund og grund glad for min hverdag hvor jeg, som den frie freelance-fugl jeg er, et langt stykke hen ad vejen selv bestemmer hvordan mine dage ser ud.

Nogle af de opgaver jeg udfører er dog sjovere end andre. Men de knap så sjove ting er  helt nødvendige for at få mulighed for at gøre det som giver den personlige tilfredsstillelse. Kunsten er at finde balancen.

Og måske er sådan en association et lille vink om at begynde at prioritere tidsoaserne. Ganske enkelt skrive dem ind i min kalender! På lige fod med alle de aftaler jeg laver, som involverer andre mennesker.

Sørger du for at lægge din vej forbi tidsoaserne? Skriv din kommentar herunder – og du må meget gerne tilføje dette hashtag: #tidsoaser

Her kan du høre en lille bid af den musik jeg arbejdede med sidst jeg befandt mig i Tidsoasen:

 

UPDATE!! Vil du høre en sang fra den kommende plade?
Fra på søndag d. 7. august og 1 uge frem, kan du høre en demo-version af en af de sange jeg arbejder på. Det eneste du skal gøre er, at skrive dig på min mailingliste – lige herunder:

[yikes-mailchimp form=”1″]

…og så høres vi ellers ved i din mailbox inden for ganske få dage.

Og du får mere endnu: Nemlig Månedens Sang – lige til at downloade kvit og frit. Plus historierne der knytter sig til de sange jeg skriver, samt en masse insider-stuff fra mit private “backstage-område”. Desuden vil nyt om bl.a. spilledatoer, musikudgivelser og andre musik-projekter blive annonceret på mailinglisten før alle andre steder.

Og altså helt eksklusivt og kun for dem, som står på min mailingliste og dermed har opnået status som VIP-medlem af fanklubben. Jeg bestræber mig på at skrive ud ca. 2-3 gange i ugen. Eller mere…

Du kan i øvrigt være helt rolig – din mailadresse bliver mellem dig og mig og jeg lover at jeg ikke giver den videre til andre! Og skulle du alligevel gå hen og blive træt af gratis sange og andet eksklusivt VIP-guf, kan du nemt melde dig af listen igen.