Cowriting på Samsø – august 2012

Disse to sange så dagens lys på Samsø i august 2012. De er skrevet i samarbejde med hhv. Dorthe Lima og Karen Stidsen i løbet af nogle intense sangskriver-dage på det legendariske Brundby Hotel – også kendt som “Rockhotellet”. 10 sangskrivere var rejst hertil som deltagere på et lige så legendarisk songwriter retreat, en årligt tilbagevendende begivenhed som arrangeres af den herboende amerikanske sangskriver Brett Perkins.

Optagelserne stammer fra den lille koncert som blev afholdt på stedet, hvor sangene vi skrev i løbet af ugen blev opført for første gang.

Sangene er vidt forskellige og det var en fantastisk oplevelse at skrive med disse to skønne kvinder – og lur mig om ikke vi kommer til at mødes igen…

Dark Clouds (Dorthe Lima/June Beltoft) – inspirationen til denne sang kom til os på Samsøs nordspids. Her stod vi og betragtede en tæt havgus i det fjerne som truede med at rulle ind over øen…

Into Something New (Karen Stidsen/June Beltoft) handler om at indse at man kun har én selv til at få tingene til at ske.