Live-musik til dit arrangement

June Beltoft spiller live på caféer, barer, spillesteder, hjemmekoncerter, gallerier m.m.

 Glæde, melankoli, humor og alt det ind imellem - med indlevelse og glimt i øjet synger June om både de små og store dramaer i livet: Om at udvikle sig som menneske, om de virkelig seriøse problemer ude i verden - og ikke mindst om kærligheden i dens mange afskygninger.

Jeg optræder solo, duo, trio eller med band 

Kontakt mig på info@junebeltoft.com og lad os lave en aftale. Enten med mit solo-act (mig & min guitar) eller med en eller flere af mine fremragende musiker-kolleger som backing. Jeg spiller på alle mulige slags scener, caféer, byfester, gallerier, barer, kirker, biblioteker, private fester, hjemmekoncerter m.m.

Egne sange, evt. suppleret med covers - eller omvendt

Som udgangspunkt spiller jeg mine egne, originale numre. Desuden har jeg et bredt repertoire af kendte covernumre fra 60-70-80-90'erne og frem til i dag, som jeg typisk spiller på barer, til fester osv. 

Musik for børn

Er der børn til dit arrangement eller er det et decideret børnearrangement, kan vi aftale at jeg spiller et særligt sæt med børnesange. Evt. med mit børnemusik-band RimRaketten. Læs mere på RimRakettens hjemmeside... 

Eksempler på originale numre

Mine egne sange er både på dansk og engelsk. Stilen varierer fra det følsomt underspillede til mere "gang i den". Til hver koncert udvælger jeg omhyggeligt hvilke sange der vil passe bedst til lejligheden.. Jeg har erfaring med mange typer publikum og har fx spillet koncerter i folks private hjem for en håndfuld gæster, på krisecentre for voldsramte kvinder, på propfyldte tilrøgede værtshuse, caféer og på et psykiatrisk hospital. Så jeg har en god fornemmelse for, hvor meget eller hvor lidt og hvilke typer tekster der er passende i en given situation. 

Eksempler på covers

I nogen sammenhænge er det musikerens opgave at skabe en rar stemning mere end det er en egentlig koncert. Her er der plads til at folk kan hyggesnakke mens musikken som baggrund og så er det oplagt at spille "noget folk kender". Undervejs vurderer jeg energien hos publikum - om det bare skal være stille og roligt, om der er stemning for gang i den. Eller om det er nu vi skal have én man kan synge med på... 

Tilbagemeldinger fra publikum

profile-pic
Lars Christensen

God! Bedre! Beltoft!

[...] Jeg kan varmt anbefale at booke June til lignende arrangementer [online-koncert, red.], eller i større format, når Coronakrisen er ovre, og vi kan komme ud og opleve hende "Rigtigt" Live igen.

Jeg giver Junes koncert ❤❤❤❤❤❤ af seks mulige.

profile-pic
Erik Bentzen Pensioneret læge

Udviste stor musikalitet

Vi havde i forbindelse med Spil Dansk-ugen et arrangement i Rødding Sognehus, med sangerinden June Beltoft.

Tilhørerne var glade for June, der fortalte om sig selv og sine egne sange. June sang med eget guitarakkompagnement, og udviste stor musikalitet.