NY SINGLE PÅ VEJ

- hør den før alle andre...

Den har været undervejs i et stykke tid (Ting ta'r tid, jo). Men nu er den der - næsten!

Og når min nyeste single Ting Ta'r den Tid Ting Ta'r kommer på gaden, har du selvfølgelig ikke lyst til at misse det!

Det gør du heller ikke, når du er på min email-liste. For så bliver du nemlig VIP og får backstage-adgang til en masse lækre ting.

Et af dine privilegier er, at du får mine nye sange at høre​ - før alle andre (for eksempel denne spritnye single / musikvideo, som er lige på trapperne).

​Ikke at forglemme Månedens Sang, som du får adgang til at downloade - helt gratis.

Plus meget, meget mere - direkte i din indbakke!

Og skynd dig! Singlen har ganske vist været en rum tid undervejs (og ting tager tid). Men... lige pludselig er den der!​

Skriv dig på VIP-listen her:

Lige som dig, synes jeg også at spam er træls! Derfor sætter jeg en ære i kun at sende mails til dig, som er underholdende og relevante * Jeg giver ikke din mailadresse videre til andre * Du kan nemt og til enhver tid melde dig ud af listen uden hard feelings fra min side, hvis du skulle gå hen og blive træt af at få gratis musik og gode historier forærende.