Presskit – Smoking Guns

Smoking Guns - new single by June Beltoft on November 6th, 2020!

SMOKING GUNS - pressemateriale

Pressemeddelelse, 21. oktober 2020 
Download pressetekst + billeder her... 

SMOKING GUNS – ny single fredag d. 6 november!

Endnu en ny sang fra den mørke side af June Beltoft’s musikalske univers er klar til at se dagens lys. Smoking Guns er titlen på single nr. 4 i hendes aktuelle EP-projekt.

Dramatisk, symfonisk, mørk…   
Med sin blanding af elementer fra fra rock, symfoniorkester og elektronisk musik sammen med June Beltoft’s stærke vocal, kunne Smoking Guns have været en sang fra en dramatisk scene i en musical.

Hvis EP-projektet Twilight Dreams havde været en TV-serie, ville Smoking Guns være endnu et afsnit om en rejse gennem et musikalsk tusmørke-landskab. En rejse June Beltoft begav sig ud på i 2019 med singlerne Shooting Star og Dark Clouds – og fortsatte med singlen Twisted and Blind i foråret.

Med Smoking Guns er June Beltoft nået til den fjerde af de i alt fem sange, der kommer til at udgøre EP’en Twilight Dreams. Musik og tekst er skrevet af June Beltoft og sangene er arrangeret og produceret i samarbejde med producer Christoffer Høyer. Den femte single udkommer i febrar 2021.

De tre første Twilight Dreams-musikvideoer ligger samlet på Youtube... 

Billedmateriale til download

Smoking Guns - new single by June Beltoft. Music written and performed by June Beltoft and produced by Christoffer Høyer
June Beltoft - Smoking Guns single