Sammenfald

I forbindelse med Bornholms Kulturuge, som finder sted i september, deltager Ensemble Tiram med projektet Sammenfald.

June Beltoft - sammenfald til kulturugen2013Dette projekt henvender sig til alle unge og voksne, som har lyst til at få indblik i hvordan et kunstnerisk produkt egentlig bliver skabt. Derfor vil vi, for øjnene af publikum, skabe en helt ny forestilling med udgangspunkt i filosoffen Immanuel Kant‘s tanker om den menneskelige moral.
nnn
Det foregår på Bornholms Kunstmuseum. I løbet af dagene d. 17-20. september improviserer vi os frem imod det der til sidst bliver en færdig forestilling inden for vores egen genre-niche: Musikalsk Fortællende Danseteater. Her kan du være med på sidelinjen og overvære hvordan vi arbejder med forskellige elementer bestående af musik, sang, dans, fortælling og teater.

Lørdag d. 21. september slutter vi forløbet af med at opføre en forestilling som vi sætter sammen af de kunstneriske elementer som vi finder frem til i løbet af ugen.
nnn
Marylise TanvetTil lejligheden har vi inviteret solodanseren Marylise Tanvet til at komme og gæsteoptræde. På denne video kan du se et eksempel på Marylise’s dansetalent…
nnn
Udgangspunktet for Sammenfald er tanker omkring den menneskelige moral, tænkt af filosoffen Immanuel Kant, som levede i 1700-tallet. Disse tanker er i vore dage stadig aktuelle set i lyset af de omvæltninger, som finder sted i denne tid. Herhjemme såvel som globalt.
nnn
For eksempel:
“Af så kroget et træ, som mennesket er gjort af, kan intet lige skæres”
“I magtens væsen ligger også misbruget af den”
“Juridisk er man skyldig, hvis man overtræder andres rettigheder. Etisk er man skyldig, hvis man bare tænker på det”
“Gør det rette om så verden går under”

Check også:
Ensemble Tirams forestillinger Gaven og Ulvetid, samt vores hjemmeside og Facebookside

Bornholms Kulturuges hjemmeside…
Bornholms Kulturuges program…