June Beltoft – musiker og sangskriver

Koncert med June Beltoft, singer-songwriter optræder med sig eget originale repertoire. Ikke cover.

Sanger, Sangskriver og Huskunstner - for voksne og børn

Som udøvende og skabende musiker har jeg gennem årene været involveret i et hav af forskellige musikalske projekter. Helt overordnet kan mine aktiviteter koges ned til disse 4 ting:

Optrædende singer-songwriter

 • Hvis du eller andre hyrer mig til det, kommer jeg ud med guitaren og synger/spiller koncert for dig og en masse andre søde og glade mennesker. På dansk eller engelsk. Originale sange eller covers. Alene med min akustiske guitar eller med backing af nogle af de super-dygtige musikere jeg kender.

  Folk får ofte associationer til kunstnere som Joni Mitchell, Katy Perry, Kylie Minogue, Shanaia Twain og Chrissie Hynde når de hører mig synge. Stemmen er dog helt min egen. Og ligeså er sangene, som også er ret gode, hvis jeg selv skal sige det (og dét skal jeg!)

  Storytelling er en naturlig del af min optræden. Mine sange er i sig selv små historier, som jeg gerne fortæller om mellem numrene. Før hver enkelt koncert udvælger jeg omhyggeligt sangene til lejligheden og sørger for at der er en rød tråd igennem hele koncerten.

  Sange du kender fra gamle dage. Når jeg spiller på fx barer og værtshuse, supplerer jeg gerne mine egne sange med et udvalg af covernumre fra forskellige årtier fra 60'erne og frem til vore dag.

  Sange for børn. Hvis I ønsker det, kan jeg spille et sæt med sange for børn. Enten som et supplement til voksen-musikken eller som et enkeltstående arrangement.

  Mere info + live-videoer her...

Sangskriver og Topliner

 • Jeg skriver nogle superfede sange. Nogle af dem er udgivet på diverse streamning-tjenester og enkelte på CD. Nogle af sangene har været i rotation i P4 - og mange af dem optræder jeg med live.

  Mit seneste projekt er EP'en Twilight Dreams, som udkom i marts 2021. EP'en indeholder 5 sange som udkom som selvstændige singler i perioden 2019-2021.  Læs mere om projektet her...

 • Cowriting og toplining. Jeg skriver også sange sammen med - og til - andre. Jeg har deltaget i writing camps og -sessions forskellige steder i Danmark, samt i Berlin, Nashville og LA.

  Er du frisk på et cowriting-projekt med en professionel tilgang, så kontakt mig endelig. Som skaber af tekst og musik er jeg altid på udkig efter producere og fellow toplinere / sangskrivere at teame op med. Jeg har især arbejdet inden for pop og rock, men er åben for alle stilarter og genrer. 

  Skriver du sange på amatør-basis, tilbyder jeg 1-1 sparring og undervisning i sangskrivning. Scroll længere ned - eller læs mere her... 

Sange for (og af) børn

 • RimRaketten - når seje børn skriver sange!  RimRaketten er mit børnemusik-band. Her spiller vi sange, som er skrevet af børn (og de har kun fået en lille-bitte smule hjælp). Vi laver også workshops, hvor børnene laver en sang på stedet sammen med os - og bagefter kommer de med på scenen og synger med, når vi spiller deres helt nye sang til den efterfølgende koncert. 

Undervisning i sangskrivning

 • Jeg  underviser børn i sangskrivning via Huskunstnerordningen. Med støtte fra Statens Kunstfond tager jeg rundt på skoler som gæsteunderviser og lærer børn og unge at skrive deres egne sange. (Faktisk blev RimRaketten dannet, fordi der efterhånden var blevet lavet så mange gode sange, at vi var nødt til at lave et band så de kunne blive spillet). 

  Læs her hvordan din skole kan hyre mig som Huskunstner med 75% støtte fra Kunstfonden

 • Privatundervisning / konsultationer i sangskrivning. Få feed back på dine sange og demoindspilninger. Eller sparring i forhold til at få din musik ud på de sociale medier. Eller rådgivning, hvis du overvejer at udgive din musik fysisk og/eller på Spotify, iTunes og de øvrige musiktjenester.  

  Læs her hvad jeg kan tilbyde som sangskriver-konsulent...