Twisted and Blind – ny single på vej!

Twisted and Blind - new single from the Twilight Dreams EP by songwriter and artist June Beltoft

Singlen Twisted and Blind udkommer 15. maj! 

Næste udspil i rækken af de sange, der tilsammen bliver til EP'en Twilight Dreams er lige om hjørnet. Twisted and Blind følger op på singlerne Shooting Star og Dark Clouds der udkom i 2019.

På fredag d. 15. maj slutterTwisted and Blind sig således til sine to forgængere og vil kunne streames fra de fleste musiktjenester. Ugen efter, d. 22. maj, kommer den officielle musikvideo ud på bl.a. Youtube. 

Hele EP-projektetTwilight Dreams forventes at være fuldført i slutningen af 2020. 

Hold dig opdateret her... 

Jeg poster med jævne mellemrum på diverse sociale medier, så check gerne at du følger mine profiler på Facebook - Instagram og Youtube

Desuden skriver jeg løbende her på hjemmesiden om alt der handler om Twilight Dreams-projektet. Ved at følge dette link, finder du indlæg helt fra projektets spæde begyndelse.  

Du kan også få den nye single før alle andre

Hvis du vælger at støtte mit nyoprettede Mæcen-projekt, får du (blandt meget andet) tilsendt lydfilen med Twisted and Blind som tak for din hjælp. 

Maecen.dk er et crowdfunding-site, hvor du kan blive Mæcen ved at støtte et eller flere projekter/kunstnere med et månedligt abonnement på et valgfrit beløb. I mit tilfælde helt ned til 10 kr. om måneden. 

Gå hen på siden for mit Mæcenat. Her har jeg lagt en video hvor jeg forklarer hvad det går ud på...

Eller du kan skrive dig op på min VIP-email-liste. Her får du også adgang til Twisted and Blind inden den officielle release. Mæcenerne får dog sangen først - og som download. Men hvis du kan lide min musik, kan du jo bare vælge begge dele. 

Tilmeld dig VIP-listen lige her: