• Home  / 
  • Live-musik til dit arrangement

Live-musik til dit arrangement

June Beltoft singer-songwriter. Live med Landets Næstbedste Trio - Troels Skovgaard, guitar - Søren Skov, klaver - Sten Larm Rasmussen, trommer. Live-musik i Ekkodalshuset

Jeg optræder med mine egne sange - solo, duo, trio eller med band 

Om du booker live-musik på en offentlig scene, eller du som privatperson skal bruge musik til dit arrangement - så kontakt mig og lad os finde ud af noget. Enten med mit solo-act eller med en eller flere af mine fremragende musiker-kolleger som backing. Jeg/vi spiller på alle mulige slags scener, som for eksempel...

  • Spillesteder
  • Caféer
  • Biblioteker, medborgerhuse, kirker
  • Byfester og lignende
  • Gallerier
  • Hjemmekoncerter - også kendt som Dagligstuekoncerter eller House Concerts. Læs mere om Hjemmekoncerter her...

Check eventuelt også min artist-profil på UnCoverMusic.dksom er en booking-portal, der formidler kontakt til  koncertarrangører der ønsker musikere med originalt repertoire. 

Også for børn

Er der både voksne og børn til dit arrangement, har jeg også børnesange på repertoiret, som jeg kan supplere med. Er det et decideret børne-arrangement, vil jeg foreslå at I hyrer RimRaketten, som er mit børnemusikband. Check RimRaketten ud her...

profile-pic
Erik Bentzen Pensioneret læge

Udviste stor musikalitet

Vi havde i forbindelse med Spil Dansk-ugen et arrangement i Rødding Sognehus, med sangerinden June Beltoft.

Tilhørerne var glade for June, der fortalte om sig selv og sine egne sange. June sang med eget guitarakkompagnement, og udviste stor musikalitet.

Videoer - eksempler på min live-optræden

Herunder har du en playliste med live-videoer hvor jeg optræder i forskellige sammenhænge: 

Din investering i at få mig (solo eller med band) til at fyre op under dit musikarrangement, hjemmekoncert etc...

Grundhonorar = kr. 2100,- pr. musiker. Så spiller jeg/vi i op til 90 minutter, enten i ét stræk eller 2 sæt med en kort pause imellem.
Bemærk: Hvis du har et gyldigt VIP-Gavekort, sparer du 500 kr. - se her hvordan du får det.

Tillæg pr. ekstra sæt á 45 minutter: 1000 kr. pr. musiker. Er der påkrævet ventetid/pause mellem sættene på mere end 30 minutter, stiger honoraret med 500 kr. pr. musiker pr. påbegyndt ½ time.

Dertil kommer dækning af evt. ekstra rejseudgifter til kørsel over mere end 100 km pr. musiker (t/r), færgetransport, passage via betalingsanlæg og/eller udgifter til andre transportformer og evt. overnatning.

Ovennævnte honorarer er pr. dags dato og derfor med forbehold for evt. fremtidige ændringer.