Ensemble Tiram

Enesmble Tiram i aktionEnsemble Tiram er en performance/teater-duo jeg er medlem af, sammen med min kollega Marit Boe Nielsen som er fortæller og danser. Vi har fundet vores egen niche som vi kalder Musikalsk Fortællende Danseteater fordi vores forestillinger indeholder lige dele Musik, Fortælling, Dans og Teater.

Som publikum til en af vores forestillinger, vil du undervejs blive inviteret til at deltage aktivt sammen med os. Den kan f.eks. være sang, rap, fægtekamp og små danseoptrin.

Vi skaber selv vores forestillinger. Marit skriver fortællingerne, jeg komponerer og arrangerer musikken og skriver sangnumrene.

Vores aktuelle projekter er:

Gaven. Tag med Thomas og Elvira ud på en farefuld færd når de sammen vandrer ud af Stjernestøvsstien. Her får de to venner brug for din hjælp når de skal finde Det Magiske Sværd og kæmpe mod de slemme Tidsrøvere!

En forestilling for 5-8 årige børn og deres voksne. Denne forestilling er godkendt til refusion af Statens Kunstråd, hvilket giver mulighed for at få forestillingen til halv pris.

Følg linket hvis du vil læse mere om Gaven og se vores præsentationsvideo…

June Beltoft - sammenfald til kulturugen2013Sammenfald – en forestilling skabes for øjnene af publikum. Dette finder sted i Bornholms Kulturuge i september 2013. Som gæsteartist har vi inviteret danseren Marylise Tanvet.

Sammenfald kan du læse mere om her…

 

Ensemble Tiram
blev grundlagt i 2011 i forbindelse med Spil Dansk-dagen. Her debuterede vi med Ulvetid, som vi spillede på en række skoler rundt omkring på Bornholm sammen med sanger og sangskriver Maria Sita og violinisten Signe Scharling.

Mere om Ulvetid her…

Se vores hjemmeside
Følg os på Facebook og Youtube…