Just DANCE!

By June / 10 years ago

6 om dagen!  24 nye sange på 4 dage – sådan!

June Beltoft - Christoffer Stjerne - Anna BellScenen var sat til Lundgaard-studierne ved Vejen i Jylland. 25 sangskrivere/producere var samlet på en bondegård uden for lands lov og ret med det formål at producere næste bud på morgendagens store hit inden for dance-genren. Og jeg var så priviligeret at være med!

I løbet af fire dage nåede vi at arbejde i fire forskellige sangskriver/producer-teams, en ny konstellation hver dag. Og så havde vi ellers et døgn til at skrive en sang og producere en brugbar demo. Næste morgen var der aflevering – og så fik vi stillet en ny opgave, et såkaldt lead.

 

Kevin Charge - Max Preece - June BeltoftHer blev vi f.eks. briefet om flabede grrl-power sangerinder med attitude, japanske boybands og andre pop-artister på udkig efter nyt materiale. Og så gik vi målrettet efter at ramme netop dén stil.

Igennem ugen havde jeg fornøjelsen af at skrive sammen med disse skønne folk: Anna Bell & Christoffer Stjerne – sangen Good As New, Signar í Homrum (Færøerne) & producerteam’et TFX (Sverige) – sangen Love Radiation, Pernille Liane Sørensen & Kevin Charge (UK) – sangen Together, Max Preece (UK) & Kevin Charge – sangen Woo-Woo Spot.

 

June Beltoft - Lundgaard StudiosAlle de sange, som blev lavet på camp’en, er nu ved at blive sendt ud til forskellige pladeselskaber m.m. med henblik på at få sangene afsat til artister ude i verden. Og hvem ved – måske bliver en af ovenstående sange det næste world wide mega hit?! Det vil tiden vise…

Jeg ville i øvrigt gerne have lagt et par af sangene med i dette indlæg, men det bliver jeg desværre nødt til at lade være med, af hensyn til processen med at få musikken afsat.

 

Det var i disse idylliske omgivelser det foregikTak til alle de søde, skøre og ikke mindst talentfulde folk, som var med til at gøre denne camp til en berigende oplevelse på alle måder!

Og også tak til min kære sangskriverorganisation DPA og musikforlaget TG-Management som arrangerede camp’en.

Jeg vil snart afsted på camp igen. Jeg er blevet afhængig…!