Kom til koncert i min have

By June / 3 years ago
Koncert hjemme i haven med June Beltoft + Music for Hearts

Koncert i haven - og du er inviteret! 

Nu skal det være! Jeg slår hermed havelågen op til en koncert i min private have med mig + duoen Music for Hearts - og du er selvfølgelig inviteret. 

Det er flere år siden at idéen første gang dukkede op. Altså idéen med at invitere publikum til en koncert hjemme hos mig selv. Jeg kan nemlig godt lide konceptet med hjemmekoncerter, hvor folk inviterer en musiker og et publikum til koncert i deres private hjem. Når musiker og publikum kommer helt tæt på hinanden, opstår der nemlig en helt særlig magi og nærvær. Både under selve koncerten og bagefter når man lige får en snak og hænger lidt ud sammen. 

I dagens anledning har jeg inviteret mine gode venner Maria Sita og Thomas Thor til at komme og spille med. Under bandnavnet Music for Hearts optræder de med et funky og jazzet sæt fra deres originale repertoire. Selv spiller jeg et udvalg af mine egne sange inden for singer-songwriter genren. 

Tid og sted + alt det andet praktiske: 

  • Koncerten finder sted tirsdag d. 28. juni
  • Musikken starter kl. 15 - havelågen åbnes kl. 14.30

  • Adressen er på Bornholm.

  • Der er gratis adgang, men vi sender hatten rundt i løbet af koncerten. Både den fysiske og den virtuelle mobilepay-hat 

  • Baren er åben så du kan købe dig en kop kaffe/te eller en sodavand, hvis tørsten skulle melde sig

  • Håndsprit er selvfølgelig tilgængeligt og obligatorisk at benytte 

  • Der er begrænset antal pladser (fordi corona, jo)- så kom gerne i god tid hvis du vil være sikker på at komme ind. Medbring gerne din egen klapstol eller lignende hvis du kan, da jeg kun råder over et begrænset antal siddemøbler. 

  • Du kan reservere en plads via denne event på Facebook - eller skriv til mig på info@junebeltoft.com 

Har du lyst til at arrangere en koncert hjemme hos dig selv? 

Måske føler du dig inspireret til at lave dit eget koncert-arrangement hjemme i privaten. Så her er et blogindlæg hvor du får nogle inputs til hvordan du kan gribe det an. Ikke mindst i disse corona-tider hvor mange ting er aflyst, er det oplagt at lave en lille havefest med levende musik. Enten som et offentligt arrangement eller bare for venner og bekendte. 

Vi glæder os til at se dig - og tag gerne nogen med!

Vi ville ønske vi kunne sige Jo flere, jo bedre - men det skal nok blive hyggeligt alligevel. Vi satser på at vejret arter sig (så vi ikke bliver nødt til at aflyse) og ser frem til at spille og synge for dig og måske dem du vælger at følges med.

Vi ses! Kærlige hilsner fra Maria, Thomas og June

Music for Hearts (Thomas Thor & Maria Sita)

Duoen Music for Hearts - aka Maria Sita (sang) og Thomas Thor (keyboard) spiller til havekoncert hos singer-songwriter June Beltoft

June Beltoft

June Beltoft singer-songwriter inviterer til koncert hjemme i sin private have