Nu kan du se musikvideoen til Twisted and Blind

By June / 3 years ago
Musikvideoen til Twisted and Blind. Den officielle musikvideo kan nu ses på bl.a. Youtube

Musikvideoen til Twisted and Blind er nu på Youtube! 

Den officielle musikvideo til min nyeste single Twisted and Blind ligger klar til dig på bl.a. min Youtube-kanal. Ud over at du selvfølgelig kan lytte til sangen på diverse musikstreaming-tjenester

Sangen Twisted and Blind er skrevet på en følelse af trøstesløshed og paranoia. Krydret med lidt kynisk klarsyn tager Twisted and Blind tråden op fra de to forgængere fra 2019, Shooting Star og Dark Clouds. To sange som på hver deres måde satte den mørke og melankolske stemning som danner grundtonen på EP'en med titlen Twilight Dreams, som sangene er en del af. En EP jeg satser på at have færdig i løbet af 2020. 

Autentiske videooptagelser fra demonstrationer og optøjer 

Som med de to foregående videoer, har jeg også selv lavet musikvideoen til Twisted and Blind. Med de forhåndenværende søm og venners hjælp. Igen er jeg gået efter at skabe en historie, der understøtter sangens stemning. Resultatet er skramlet og håndholdt. Både fordi jeg har måttet nøjes med en camcorder og min smartphone da der skulle filmes. Og fordi jeg supplerer med video-klip fra den virkelige verden. 

Undervejs i musikvideoen kommer du til at se autentiske optagelser fra demonstrationer og optøjer fra ægte begivenheder som har fundet sted rundt omkring i verden. Folk der kaster med sten og molotov-cocktails. Brændende biler. Kampklædt politi. Og jeg har, hvis jeg selv skal sige det, fået skabt en fortælling der supplerer sangen rigtig godt og giver teksten en ekstra dimension.

Stenkastende autonome på Nørrebro i 1990'erne 

Da jeg klippede videoen sammen fik jeg flere gange flash backs til mine yngre år, hvor jeg boede et stenkast (om man så må sige) fra Ungdomshuset på den legendariske adresse Jagtvej 69 på "Nørrebronx". I de år var der jævnligt ballade, især på Nørrebrogade. Med bål & brand, flyvende brosten og politistyrker med hjelme, skjolde i pansrede mandskabsvogne. På dagligdags Nørrebro-lingo også kendt som "uro'erne". 

Jeg deltog dog aldrig selv i løjerne. Når de autonome var på barrikaderne og gaderne blev spærret af, cyklede jeg bare en omvej hjem. Men jeg husker tydeligt den til tider ret onde stemning der herskede, når der var optræk til protest-demonstration og politiet endnu en gang afspærrede Dronning Louises Bro. Og dén stemning vendte lige tilbage for en stund fra erindringens dyb. Og jeg kan også godt huske at jeg på den ene side godt forstod de autonomes frustration. Over ikke at blive lyttet til, samt ikke mindst når de blev udsat for (i en del tilfælde unødigt) voldsomme anholdelser. Og at jeg også godt kunne det fra politiets side - især dem der stod i forreste linje i kampzonen. Nogle af dem familiefædre. I en regn af brosten med livet som indsats... 

Mest af alt gjorde det mig bedrøvet, når mit ellers så hyggelige og for det meste fredelige Nørrebro lignede en sørgelig, forladt slagmark oven på endnu et indædt sammenstød mellem utilpassede unge og ordensmagten. Men det er heldigvis mange år siden nu. 

Se musikvideoen her: 

Nu hvor scenen lissom er sat, synes jeg bare du skal sætte dig godt til rette. Og trykke på knappen til Twisted and Blind - den officielle musikvideo. God fornøjelse!