Twilight Dreams EP’en – nu ligger udgivelses-datoen fast!

By June / 3 years ago
Twilight Dreams EP by June Beltoft - Release soon on March 26th, 2021

Twilight Dreams bliver udgivet fredag d. 26. marts! 

Inden længe kan du lytte til Twilight Dreams-EP'en i sin fulde længde. Fra fredag d. 26. marts bliver den tilgængelig på Spotify, AppleMusic, Tidal, Deezer og de fleste andre musiktjenester i hele verden. En begivenhed jeg har set frem til i meget lang tid! 

Den første single, Shooting Star kom ud i foråret 2019 - altså for næsten 2 år siden. Men faktisk tog jeg de første spadestik for endnu længere tid siden i mit hjemmestudie. Dengang det bare var et hyggeprojekt, hvor jeg nørdede lidt med nogle forskellige sange i min sparsomme fritid. Men hvor jeg efterhånden også indså at det ikke var nok. Disse sange var jeg simpelthen nødt til at gå videre med. 

Så jeg begyndte at søge en masse støttepuljer til at finansiere projektet. Og kigge mig om efter en producer hvor den rette kemi var til stede, som kunne hjælpe mig med at udfolde mine idéer. Til sidst mødte jeg Christoffer Høyer, som udover at være musikproducer også laver musik til film. Så med hans take på mine idéer har vi nu indspillet i alt 5 sange med et storladent og cinematisk udtryk. 

I slutningen af 2019 kom Dark Clouds, efterfulgt af Twisted and Blind og Smoking Guns i 2020. Sange, som er indspillet i takt med at jeg fik stampet penge til at gå i studiet for op af jorden. Hvilket også er grunden til at der kom til at gå ca. et halvt år mellem de første single-udgivelser. Men nu hvor den femte og sidste sang i rækken er klar, er tiden endelig kommet til at samle alle sangene til en EP med titlen Twilight Dreams.

Fra en tid før corona... 

Som både EP- og sangtitler antyder, er musikken ovre i den mere dystre ende af humør-skalaen. Hvis du allerede kender de fire første sange, ved du at de handler om at føle sig nedtrykt og fanget af omstændigheder man ikke er herre over. Ting som vi mennesker jo har kendt til til alle tider.

Hvor Shooting Star og Dark Clouds handler om fallerede drømme og en tilstand af depression, så er omdrejningspunkterne i Twisted and Blind og Smoking Guns noget med at føle sig forfulgt og tro på vilde konspirationsteorier. Hvilket jo lige pludselig gik hen og blev meget aktuelt, da corona kom og satte hele verden i undtagelsestilstand...! 

Den femte og sidste sang på EP'en bliver også temmelig aktuel. Og er måske i virkeligheden den sang verden har allermest brug for lige nu. Den har nemlig titlen Out of the Dark og handler om at gennemleve en alvorlig krise for derefter at øjne håbet og lyset for enden af tunnelen.  

Skulle det ikke have været et fuldlængde-album?

Da jeg startede på projektet var ambitionen at lave et album med 10 sange og udgive på vinyl. Og havde jeg været millionær, var det album også udgivet for længst! Men som den musiker-fattigrøv jeg er, blev jeg nødt til enten at nedskalere projektet eller trække det ud i årevis. Og her nåede jeg frem til at den første løsning klart er at foretrække. 

Men derfor kan det sagtens ende med et vinylalbum hen ad vejen. For hvis vi nu siger at Twilight Dreams EP'en der snart udkommer, er A-siden - så kan det jo være at næste EP (som vi indtil videre kan kalde Twilight Dreams II ) bliver B-siden. 

Her kan du høre de første Twilight Dreams-sange: 

De første fire sange ligger jo allerede ude på nettet, så du kan lytte til dem på din foretrukne musiktjeneste:

For eksempel på Spotify, hvor sangene indtil videre er samlet på en playliste...

Eller på Youtube, hvor du kan se musikvideoerne til alle sangene på denne playliste...