Pladerelease på Spil Dansk Dagen 2013

By June / 10 years ago

I anledning af den årlige Spil Dansk Dag, fik jeg for første gang lejlighed til at stå i front med mine egne sange som forsanger med band. 3 koncerter fordelt på 2 dage. DET var stort! Ikke mindst fordi de musikere som spillede med mig, er… fremragende! Intet mindre! Så en kæmpe tak til B-Joe (guit), Flemming Olsen (dr) og Sune Martini (bas) for at komme til klippeøen helt fra København. Og for at bære mine sange og mig igennem 3 forrygende koncerter på et musikalsk sølvfad.

June Beltoft Alive-front til web 1511x1511

Jeg benyttede lejligheden til at få udgivet Alive, min spritnye CD/EP, som har været længe undervejs, men som fik den afgørende økonomiske vitaminindsprøjtning i starten af året, da en flok fans donerede til min crowdfunding. Og på den måde gjorde det muligt at få indspillet de sidste numre til pladen.

Det var Scala Gudhjem, Svanekegaarden og Nexø Skole som lagde scener til vores optrædener. Og ikke mindst koncerten på Nexø Skole var noget helt specielt. For her var 6.c nemlig med til at skrive en helt ny sang, som vi efterfølgende spillede for resten af skolen. Det kom der denne sjove, lille video ud af:

Endnu en gang vil jeg også lige rette en stor tak til de støtter og sponsorer som gjorde at dette projekt kunne lade sig gøre:

DPA – Danske Populær Autorer
Musikrådet i Bornholms Regionskommune
Bornholmerflyet.dk/DAT
BornholmerFærgen
Fannikke

sponsorlogoer