Smoking Guns singlen er klar på musiktjenesterne

By June / 3 years ago
Smoking Guns - new single by June Beltoft

Nu kan du finde Smoking Guns på de fleste musiktjenester!   

Singlen Smoking Guns er nummer fire af de i alt fem sange, som kommer til at udgøre EP'en Twilight Dreams. Du kan finde Smoking Guns på de fleste lovlige streamingtjenester, hvor den befinder sig sammen med sine tre forgængere.

Twilight Dreams kommer til at bestå af i alt fem sange. Den femte og sidste i rækken kommer i slutningen af februar 2021 og har titlen Out of the Dark. 

Hvis Twilight Dreams var en TV-serie...

...ville Smoking Guns være endnu et afsnit fra en rejse ind i den mere dystre afdeling af min sangskrivning. Udgivelsen af Shooting Star i 2019 blev starten på en tur gennem mørket, som fortsatte med Dark Clouds og Twisted and Blind. 

Da jeg skrev Smoking Guns, var jeg ikke helt sikker på hvad den egentlig handlede om. Sådan har jeg det tit med de sange jeg skriver. I skriveprocessen kan det godt virke en smule abstrakt for mig, indtil sangen er færdig. Ofte skal mit forhold til de sange jeg skriver også gennem en slags modningsproces inden jeg for alvor begynder at forstå den. Det kan tage uger, måneder - og i visse tilfælde adskillige år. 

Det fik også en betydning at vi pludselig blev ramt af corona'en. Pludselig begyndte en del af dem jeg er på Facebook med, at tro på konspirationsteorier. Et fænomen som på sin vis er lidt fascinerende, men som også fik lige lovlig meget vind i sejlene da krisen satte ind. Men det fik mig også til at se Smoking Guns i et nyt lys. 

Måske handler sangen simpelthen om én der tror på, at der er nogle skumle magter der arbejder i det skjulte for at overtage verdensherredømmet? Det er i hvert fald én måde at tolke teksten til Smoking Guns. For alt afhænger af øjet der ser - og øret der hører. Både hvad angår sange og konspirationsteorier. 

Jeg er personligt ret glad for Smoking Guns, som er lidt anderledes end det jeg ellers har lavet. Både stilen og ikke mindst produktionen, som Christoffer Høyer har stået for, gør at sangen fremstår cinematisk og lidt musical-agtig. Og med en stemning á la "James Bond møder Willy Wonka i en syret drøm". 

Lyt til Smoking Guns lige her...

Her kan du holde dig opdateret: 

Facebook og Instagram poster jeg løbende om dette og andre projekter. På Youtube ligger selvfølgelig musikvideoen til både Smoking Guns og de andre sange fra Twilight Dreams-projektet. 

Her på hjemmesiden skriver jeg også om Twilight Dreams-projektet så ofte jeg har tid. De indlæg der er om projektet indtil nu, kan du finde lige her...  

Du kan også skrive dig op på min email-liste. Så får du direkte besked når der er nye udgivelser, plus nyt om mine øvrige musik-projekter.

Skriv dig på email-listen her: