Twisted and Blind – ny single ude nu!

Twisted and Blind by artist June Beltoft - singer and songwriter

Så er Twisted and Blind på streamingtjenesterne.  

Den tredje i rækken af sange på EP'en Twilight Dreams ligger nu klar på din foretrukne musik-streamingtjeneste. Twisted and Blind følger efter de to singler Shooting Star og Dark Clouds, der kom ud i 2019.

Allerede nu kan jeg i øvrigt røbe, at single nr. 4 lige er blevet indspillet og snart er helt færdig.  Twisted and Blind's efterfølger kommer formentlig omkring 1. september. 

Men først skal vi lige have offentliggjort musikvideoen til Twisted and Blind. Jeg arbejder stadig på den, men satser på at få den klar til fredag d. 22. maj.  

Her finder du Twisted and Blind: 

Klik/tap på billedet...

Twisted and Blind by June Beltoft - avaliable on Spotify, Tidal, Deezer, YouSee Music, Apple Music, itunes, Amazon and more...

Her kan du holde dig opdateret:  

Hvis du er på Facebook - Instagram og Youtube er du selvfølgelig velkommen til at følge mig et eller flere af stederne.  Så skal jeg nok holde dig orienteret om hvornår der sker noget.

Her på hjemmesiden skriver jeg selvfølgelig også om Twilight Dreams-projektet. Jeg har samlet blogindlæggene fra den spæde start og frem til nu - og dem kan du checke ud på min blog...

Mæcener søges 

Hvis du har lyst til yderligere at støtte den musik jeg laver, har du nu mulighed for at blive Mæcen. For helt ned til 10 kr. om måneden kan du nemlig hjælpe mig med at spare sammen til fremtidige musikindspilninger. 

På crowdfunding-sitet Maecen.com har jeg for nyligt oprettet en profil. Her kan musikelskere vælge at støtte mine projekter ved at donere et valgfrit, månedligt beløb. 

Støt mit Mæcenat  her... 

Læs mere om mit mæcen-projekt her...