Artist talk og koncert på Folkemødet

By June / 9 years ago
June Beltoft - koncert på Folkemødet 2015

Torsdag d. 11. juni kl. 19 spiller jeg en lille koncert i Bibzonen, bibliotekernes telt. Arrangementet, som den digitale musiktjeneste Bibzoom er vært for, starter med 10-15 minutters samtale/interview og derefter spiller jeg et udpluk af mine sange.

June Beltoft - koncert på Folkemødet 2015Sætlistens gennemgående tema kommer til at kredse om fred i verden (eller mangel på samme), samt om at turde gå ad de veje som føles rigtige. I anledning af det forestående valg tager jeg også Sparekniven med! Ej, bare rolig det er en sang… En spritny én, og min allerførste “protestsang”.

Så skal vi ikke bare satse på at ses på Bornholm til Folkemødet i Allinge. Bibliotekernes telt kommer til at ligge på hjørnet af Kæmpestranden, tæt på havnen. Her kan du se det på et kort…

Meld dig til eventen på Facebook…