Bye bye, Nashville – Hello LA!

By June / 12 years ago

Dag 4 i Nashville foregik i Hilltop Studio, hvor vi på ganske få timer skulle nå at indspille 7 sange. 4 musikere var linet op og klar til at indspille de sange vi hver især kom med. Selv valgte jeg at få indspillet det nummer jeg havde skrevet med Shi-Anne Ragsdale et par dage før.

Musikerne i studiet var knivskarpe til at finde ud af hvordan numrene skulle spilles. Nærmest skræmmende skarpe. På under en halv time var vores sang indspillet og så var det ellers videre med den næste og sådan gik det slag i slag til alle sange var i kassen. Og alle numrene lød som en hel million og så med den umiskendelige Nashville country-sound.

Fredag morgen tog vi afsked med Nashville efter nogle intense dage med cowriting og indspilning. Tror godt jeg tør sige at vi alle sagtens kunne have brugt langt mere tid i denne by som oser af inspiration og kreative vibes.

Nu er vi så i Los Angeles som også er en rigtig cool by. Hvor det i Nashville primært handlede om at skabe musik, vil vores ophold i LA især handle om den mere business-orienterede del af gamet. Her til formiddag fik vi noget introduktion til de kommende dages foredrag, hvilket bl.a. indebar at flere af os lige fik lidt travlt med at rette lidt til i vores præsentationsmateriale inden de første foredrag i morgen.

Siden vi ankom har vi dog også haft tid til at holde lidt fri og se os lidt omkring og nyde godt af det sommerlige klima. Bl.a. var nogle af os en tur til stranden ved Santa Monica og dyppe tæerne, ahh…

Og i morgen er det så back to business!