Nashville – dag 2 og 3

By June / 12 years ago

Nye sange er kommet til siden sidst.

I går, tirsdag, var jeg hjemme hos Shi-Anne Ragsdale.
Her skrev vi en sang om at have en masse frustration indvendig og alligevel holde facaden. I den tilstand har man tit lyst til at gøre et eller andet destruktivt, som at kaste med sten og sangen kom da også til at hedde “Rock Through a Piece of Glass”. En energisk sang i ægte americana-stil som Shi-Anne synger på den helt rigtige, fede måde og måske vil tage med på sit næste pladeprojekt. Ind i mellem skriveriet fik vi vendt en masse store spørgsmål om livet og en masse af det udenom – når hun da ikke lige var inde for at amme sin baby. Igen en cowrite med et meget varmt og åbenhjertigt menneske og en dag som var meget givende, både på det kunstneriske, men helt sikkert også på det menneskelige plan.

I dag, indtil for få timer siden, skrev jeg med Jamey Perrenot. Det var en session som var blevet arrangeret med kort varsel så vi blev begge kastet lidt hovedkulds ind i det. Og fordi tiden var knap, nåede vi heller ikke at få talt os ret meget ind på hinanden. De andre dage var der masser af tid til small talk, både før under og efter, men her var det bare lige på og hårdt! Der gik lige lidt tid med at få idéerne til at flyde og jeg begyndte så småt at panikke lidt indeni. Men så kom der hul igennem og vi fik skrevet det meste af en sang som kom til at hedde Save the World. Vi nåede dog ikke at få sangen færdig, men intentionen er at vi arbejder videre på den online. Det var en lidt anderledes session end de andre, men meget lærerig på den gode måde.
Nåede desværre ikke at få taget et billede med ham, så det må I tænke jer til ;-)

I morgen står den på indspilning i Hilltop Studiet et sted i Nashville. Her har vi 3 timer i et top-checket musikstudie sammen med en håndfuld garvede Nashville studiemusikere. så i aften skal jeg have besluttet hvilket nummer jeg kunne tænke mig at få indspillet.

Whuw – jeg glææææder mig :-D

Lige et par stemningsbilleder…