Så er vi i gang – dag 1 i Nashville

By June / 12 years ago

Ja altså egentlig tog jeg jo afsted fra Bornholm allerede i lørdags og hele søndagen gik med flyrejse inden vi endelig var fremme i Nashville.

Men i dag, mandag d. 3. oktober, har jeg så haft turens første cowriting session med Lisa Aschmann, en af de lokale sangskrivere. Hun er en garvet sangskriver som har skrevet sange og instrumental musik i praktisk talt alle stilarter og genrer og har fået sin musik placeret i et hav af TV-shows, serier, film og… you name it, udover at hun har en pæn række pladeudgivelser bag sig. Og så er hun et fantastisk sødt menneske og meget åben.

Vi brugte hele dagen på at skrive sange og ind imellem snakke om alt lige fra løst og fast til de store spørgsmål om liv og død. En sang blev næsten færdig, men så røg vi lige pludselig ud i en ny sang, hvor frasorterede dele af den blev til en helt tredie! De sange blev ikke færdige, men den ene af dem vil Lisa gøre færdig og måske bruge på hendes næste CD-projekt. Det’ da en OK start ;-)

Her til aften var jeg med i byen og spise med tre af mine sangskriver-fæller. De tog videre ud for at høre musik, men jeg måtte kapitulere. Er stadig ikke helt tilpasset tidsskiftet, så der må jeg tage revanche en af dagene!

Her forneden er lidt billeder, bl.a. et af Lisa og mig, samt hendes båndoptager(!) og de bunker af papir som måtte lægge sider til vores skriblerier ;-D Og så selvfølgelig lige lidt stemningsbilleder…

Men hav det nu godt derhjemme, vi høres ved :-D