USA-tur til Nashville og LA – 2 dage før afrejse…

By June / 12 years ago

Her, under tag’et “usa”, vil jeg føre rejse-dagbog – eller i hvert fald forsøge ;-)

For der bliver mere end rigeligt at se til i de 12 dage jeg og en flok sangskriver-kolleger skal over og co-write og deltage i nogle branche-relaterede workshops med forskellige hot shots inden for den amerikanske musikindustri.

Vi er alle medlemmer af komponistorganisationen DPA– som er er forkortelse af det ellers så mundrette navn: Danske Populær Autorer ;-) Og jeg fornemmer klart at være kommet i fint selskab med nogle ganske dygtige sangskrivere og producere.

Øvrige deltagere på turen er: Boe Larsen, Arvid Nielsen, Mathilde Lunderskov, Rune Braager, Frederik Thaae og Ilang Lumholt. Desuden er Rasmus Fjeldsted og Morten Hjort med som rejseledere.

Så det er klart jeg glæder mig – og her, 2 dage inden afrejse, er den der forventningsfulde kriller i maven ved at få godt tag i min bevidsthed. I de sidste par uger har jeg ellers knoklet for at få flest mulige af de mange bolde jeg jonglerer med, til at lande sikkert. Og nu hvor de fleste hængepartier er ved at være elimineret begynder der for alvor at blive plads til forventningens glæde.

Der har heller ikke været meget tid til at skrive nye sange. Idéerne er der ellers i hobetal, så tak og lov for at diktafonen er opfundet! Så der er masser af potentielle afsæt til nogle af de cowrites jeg skal medvirke på.

Det bliver SÅÅÅ fedt :-D