De sidste dage i Los Angeles

By June / 12 years ago

Hvor det i Nashville primært handlede som at få co-writed nogle nye sange med lokale sangskrivere var vores ærinde i LA mere business-orienteret.

DPA havde hyret Tess Taylor, direktør for NARIP som er en organisation for folk inden for de forskellige dele af den amerikanske og internationale musikindustri. Hun har et hav af forbindelser til folk som er højt på strå og som nærmest er umulige at komme i nærheden af. Men det sørgede hun så for at vi kom. Meget ekslusivt!

På den måde kom vi i kontakt med 4 såkaldte keynote speakers. Folk som til dagligt arbejder med at formidle musik til TV, reklamer, film, artister osv. Her fik vi så en helt unik lejlighed til at spille noget af vores musik for dem. Og man må sige at de var meget konkrete og konstruktive med deres forslag til hvor den musik de hørte kunne placeres.

De 4 keynote speakers var: Brian Malouf, Alicen Schneider, Tom Zutaut og John Houlihan. Og der er her tale om folk som har arbejdet med artister som Michael Jackson, Madonna, Prince, Guns ‘n’ Roses. Eller været inde over serier som Fame og mange andre i samme kaliber. Eller har høje stillinger inden for mediegiganter som NBC eller Warner. Så for os var det en helt unik mulighed at få lejlighed til at spille vores musik for disse mennesker.

Nogle af tur-deltagerne havde selv arrangeret lidt cowriting med LA-sangskrivere. Selv valgte jeg sammen med Frederik og Mathilde, at joine ind og spille med på et hygge-gig på et lille spillested ved navn Genghis Cohen tirsdag aften.

         

Samme dag havde Mathilde, Rune, Morten og jeg været “backstage” i Universal Studios, der hvor de store Hollywood-film bliver produceret. Her havnede vi bl.a. midt i en slåskamp mellem King Kong og et par T-rex’er midt i Jurassic Park. Vi var nær ved at blive ædt, men blev i stedet kastet ned i en dyb kløft. Et ret godt lavet 3D-setup. Vi overlevede alle ;-)

     

Nu er jeg så hjemme igen og prøver at komme over det værste jetlag ;-) Turen er gået over al forventning – og de var ellers høje! Og høj – det er jeg stadig. Fyldt op som jeg er med en masse spændende oplevelser og indtryk…

Så tak til Lisa Ashmann, Shi-Anne Ragsdale og Jamie Perrenot for nogle inspirerende cowriting sessions.

Tak til Frederik, Rasmus, Morten, Mathilde, Arvid, Boe, Rune og Ilang for den gode stemning og masser af inspiration. Kunne ikke have haft bedre rejsekammerater!

Og selvfølgelig tak til DPA for at vælge mig ud blandt ansøgerne til turen. Jeg føler mig beæret på den gode måde :-)

Det var så sidste beretning fra USA i denne omgang, men jeg skal helt klart afsted igen. I’ll be back!


Her er lidt stemningsbilleder.
 På min FB-side kan du se flere…