Dansk Musiker Forbund, 100 år. Fødselsdagsfest på Bodegaen i morgen lørdag!

By June / 12 years ago

I morgen, lørdag d. 10 december kl. 13 spiller jeg på Svaneke Bodega i anledning af DMF‘s 100 års jubilæum.

Planen var egentlig at jeg skulle have spillet for 2 uger siden, men desværre satte en ondsindet forkølelses-virus sig på min stemme så den forsvandt helt og aldeles. Men nu er der ved at være hul igennem igen, så altså i morgen, lørdag d. 10. december tager jeg revanche på Svaneke Bodega kl. 13.

Så kom ind og få varmen oven på torvedagen – jeg har hørt en fugl synge om at Jette vil sørge for varm glögg…

Skal lige for en god ordens skyld nævne at fotoet fra nedenstående presseklip (Bornholms Tidende) er taget af Maya Hiort Petersen. De slamberter inde på redaktionen har ikke husket at kreditere. Fyyyyh, skamme… ;-)