Du skal da have et hemmeligt smug-lyt til en af sangene fra mit kommende album

By June / 6 years ago
Ultimate Equivalence fra mit kommende album. Work in progress i hjemmestudiet

Læs med her og få adgang til et sjældent indblik i mit Musikalske Maskinrum:

Lige nu og i resten af januar kan du få en demo-indspilning fra mit kommende album at høre.

Når jeg har tid, hygger jeg mig med noget, som indtil nu, mest har været et fritids-projekt. I mit hjemmestudie skriver jeg sange og producerer demoer til det, som en dag skal blive til et fuldlængde album. På vinyl, hvis det står til mig.

Her tillader jeg mig at eksperimentere med udtryksformer, der går i nogle andre retninger end den musik jeg har udgivet indtil nu. De indspillede sange du kan finde med mig på fx Youtube og lignende steder, er produceret med radio-airplay for øje. Og nogle af disse sange har da også spillet i P4 fra tid til anden.  Hvilket jo absolut er en dejlig anerkendelse af mine sange og sanglige formåen.

Det er så bare ikke alt, som Danmarks Radio har interesse i at spille. Den musik de vælger ud, skal leve op til nogle bestemte kriterier, både i forhold til sound og stilart. Og så skal teksterne (efter sigende) ikke være alt for, dybsindige eller "samfundsomstyrtende". 

Dét lever nogle af de sange jeg også skriver så ikke lige op til.

Tværtimod kræver teksterne på mit kommende album lidt mere af lytteren end de gængse radiohits. Og selvom selve musikken vel basalt set er en slags rock, så er det også så meget andet. Cinematisk var der for eksempel en som kaldte nogle af numrene.

Ikke desto mindre - eller måske netop derfor - trækker disse sange i mig. Sammen med en lyst til at gøre alt det man ikke "må", uden hensyn til hvad der tilfældigvis er på mode og oppe i tiden. Bare gøre hvad jeg føler for - fordi jeg kan. Og så ellers se hvad det kan blive til. For en ting er at udgive et album. Musik bliver jo også brugt på mange andre måder, fx i film, TV-serier, reklamer og så videre. Hvad der kommer til at ske med disse sange må tiden vise. Hvornår jeg udgiver musikken, ved jeg heller ikke endnu. Jeg har en idé om at det skal være om et års tid, i forbindelse med at jeg fylder rundt. Nu får vi se... 

Samtidig har jeg vildt meget lyst til at dele min musik-hemmelighed med dig. I længden kan det nemlig godt blive en smule ensomt at holde kortene ind til kroppen helt for mig selv. Omvendt er jeg heller ikke OK med bare at lægge halvfærdigt materiale ud på nettet til fri afbenyttelse. For der vil altid være nogen, der fatter minus og fejlagtigt tror, at musikken er færdig og skal  lyde sådan. 

Men hvis jeg nu giver dig mulighed for at lytte til en foreløbig demo af en af sangene - så ved du jo nu, at det bare er work in progress. Altså at den version du hører, er et skridt på vejen mod den færdige produktion. Så dig tør jeg godt dele sangen med. 

Sangen hedder Ultimate Equivalence og handler om hvordan vi hjernevaskes til at tænke ens. Du kan høre en lille bid af den hvis du scroller længere ned... 

Hvis du vil høre hele sangen skal du være VIP på min mailingliste. Så hvis du ikke allerede er VIP og får mine mails, skal du lige melde dig til her... Og gør det hellere med det samme, inden muligheden forsvinder igen (og det gør den med udgangen af denne måned)!

Ud over en tidsbegrænset adgang til den hemmelige demo-indspilning, får du også et udvalg af mine tidligere indspilninger til at downloade. Sammen med sangene får du desuden nogle af de historier og anekdoter der ligger bag sangene. Plus selvfølgelig nyheder om kommende spilledatoer, musikudgivelser, en Hemmelig Gave og meget mere.

Meld dig til VIP-listen her...