Nu kan du høre min nye single!

By June / 7 years ago

"Dén sang kan vi ikke f*cke op!"

Vi befinder os på en bondegård i omegnen af Vestermarie. I et lille værelse på 1. sal, indrettet som studie.

Hvem skulle tro, at der langt ude på det bornholmske bøhland bor en international platin-sælgende, grammy-vindende topproducer... Han har produceret for nogle af de største verdensstjerner og kommer i øvrigt fra Wales. Og - stjernestatus eller ej - han er nok et af de sødeste og mest jordnære mennesker jeg har mødt.

Navnet er James Thomas. Jeg lige havde sunget en ny sang for ham, mens jeg spillede en akustisk guitar til, da han kom med denne spontane konklusion:

”Dén sang kan vi ikke f*cke op!”

Og så gik vi ellers i gang med at indspille. Først lavede James et hurtigt skelet af sangen i sin computer. Så sang jeg de forskellige sang-spor ind - og støt og roligt foldede musikken sig ud og fandt sin endelige form.

Jeg elsker den proces. Der er intet som en dag i studiet, der kan fremprovokere den fedeste lykkefølelse i min mave!

For et par dage siden sendte jeg Ting Ta'r den Tid Ting Ta'r ind til Danmarks Radio. De har før spillet mine ting, så det håber jeg selvfølgelig at de gør igen.

Jeg synes i hvert fald den er oplagt P4-stuff. Og uanset hvad radio-folkene i øvrigt måtte mene, så synes jeg den er blevet rigtig god.

DR kan dog godt være lidt sløve i optrækket i forhold til svar-tider. Så jeg har besluttet at du lige så godt kan høre den nu – der er ingen grund til at lade dig vente på ubestemt tid.

Du skal bare melde dig til min VIP-liste – så får du adgang til at høre Ting Ta’r den Tid Ting Ta’r. Plus en masse andre fede privilegier, som du kan læse mere om her… 

PS - der kommer også snart en musikvideo (gæt hvem der får lov at se den først...)

Skriv dig på VIP-listen her:

NB!! Husk at checke din mailbox! Der er nemlig sendt en email til dig, med et link du skal følge for at bekræfte din tilmelding.  Når det er gjort, får du en mail med din velkomstgave - nemlig den sang der blev mit første radiohit. Og inden for få dage får du adgang til at lytte til den nye single og se videoen. Tilføj gerne adressen info@junebeltoft.com til din adresseliste, for at sikre dig at mine mails til dig ryger i spamfiltret.

Har du ikke fået din bekræftelses-mail? Check din spam-mappe - eller skriv til mig på info@junebeltoft.com

Lige som dig, synes jeg også at spam er træls! Derfor sætter jeg en ære i kun at sende mails til dig, som er underholdende og relevante - Jeg giver ikke din mailadresse videre til andre - Du kan nemt og til enhver tid melde dig ud af listen uden hard feelings fra min side, hvis du skulle gå hen og blive træt af at få gratis musik og gode historier forærende.