Når dit liv er ren fake - June Beltoft - Singer & Songwriter

Når dit liv er ren fake

By June / 6 years ago
June Beltoft - photo: Maya Hiort Petersen

Når livet ryger ud af sync... 

For nogle år siden røg jeg ind i en sygemelding på grund af stress. Under min sygemelding skrev jeg sangen Out of Sync. Siden har jeg gjort mig nogle tanker og reflektioner, som jeg nu har fået lyst til at dele med dig i en lille serie her på bloggen. Måske er det noget du kan relatere til? 

Som en zombie... 

Too tight fastening your seat belt 
following safety regulations 
Does feeling secure make you happy at last? 
World's moving faster and faster 
like a zombie, just doing what you're told 
and what you thought was the future is suddenly past 

Some times you're feeling kind'a dizzy 
when you dare to think there could be more to life than this 
When your world gets out of sync 
you sure know the reason 
and still your life feels fake 
When your world gets out of sync 
it's time to take a solid grip 
on the emergency brake 

(2 B continued...) 

Ovenstående er første del af teksten til sangen Out Of Sync. Måske er der noget du kan genkende? 

Cirka sådan havde jeg det i hvert fald, dengang for nogle år tilbage. Jeg knoklede derudaf med 1000 bolde i luften i form af alt for mange elev-hold på min lokale musikskole. Hold som var meget forskellige så jeg derfor brugte ekstra meget tid på at forberede undervisningen. Samtidig skulle jeg deale med eftervirkninger på en opslidende skilsmisse og en ny civilstatus som enlig mor. Plus det løse. 

Oven i alt det begyndte min drøm om at komme ud over stepperne med min sangskrivning pressede sig mere og mere på. 

Jeg længtes helt ind i knoglerne efter at give mine sange mere opmærksomhed. Der var bare ikke timer nok i døgnet - og der skulle jo penge ind på kontoen. 

Da var det at stressymptomerne begyndte at dukke op... 

Også 2 B continued - Læs næste afsnit: Sandheden er undercover... 

For noget tid siden var sangen Out of Sync udvalgt som Månedens Sang på min mailingliste for VIP-fans. I den anledning skrev jeg en serie emails hvor jeg delte sangen og dens baggrundshistorie med de læsere der var på listen på det tidspunkt.

Bliv VIP og lyt til Out of Sync lige her... 

 

Check også lige din mail. For at komme helt ind i VIP-klubben og få adgang til alle de andre lækkerier, skal du lige bekræfte din tilmelding via en mail, som rammer din indbakke lige nu.