Out of Sync - en sang om stress, der ånder dig i nakken...

Sandheden er undercover

By June / 6 years ago
June Beltoft - musiker, sanger og sangskriver / musician, singer and songwriter

Som en zombie, vol. 2 

Når livet ryger ud af sync... 

For nogle år siden røg jeg ind i en sygemelding på grund af stress. Under min sygemelding skrev jeg sangen Out of Sync. Siden har jeg gjort mig nogle tanker og reflektioner, som jeg nu har fået lyst til at dele med dig i denne lille blog-serie. Måske er det noget du kan relatere til? 

Følg med fra starten med dette indlæg: Når dit liv er ren fake 

You got what everybody dreams of 
and they all envy your perfect life 
so you should be a lot more grateful 

You made your mom and dad so proud 
if you dissapoint them, you'll break their hearts 

You really ought to be more faithful 

But truth is working deeply undercover 
In the end you can't escape from what goes on inside 

When your world gets out of sync 
you sure know the reason 
and still your life feels fake 
When your world gets out of sync 
it's time to get a solid grip 
on the emergency brake 

Det var så andet vers (og omkvæd) af Out Of Sync, som på et tidspunkt har været udvalgt af yours truly til at være Månedens Sang.  

Og (en kopi af) den er din for evigt, såfremt du var på VIP-listen på dette tidspunkt. Hvis ikke, kan du lytte til sangen herunder - du skal bare dig på VIP-listen for at høre den færdig. 

Som medlem af min mailingliste og dermed fanklub, opnår du en særlig VIP-status med deraf følgende privilegier. For eksempel muligheden for at downloade udvalgte sange fra mit bagkatalog. 

Nå, men... 

Det der med at gøre hvad ens omgivelser forventer - hvor mange kan mon sige sig helt og aldeles fri for det? Selvfølgelig er der situationer hvor ens nærmeste eller andre man har en relation til, såsom en arbejdsgiver, med en vis ret kan opstille visse forventninger. 

Der hvor filmen knækker er der, hvor man higer så meget efter at please andre, at man glemmer sig selv. Og undertrykker nogle af de drømme, som betyder allermest. Fordi man bilder sig selv ind, at det af alle mulige og umulige grunde ikke kan lade sig gøre. Så man bider tænderne sammen og overlever - uden rigtig at være i live. 

Som en zombie... 

Men når alt kommer til alt, så lurer sandheden derinde bag facaden. Og hvis man ikke vil høre, må man føle.... (fortsættes) 

PS 
Retfærdigvis og for en god ordens skyld, er det vigtigt at få med, at mit issue dengang ikke handlede om at mine forældre havde urealistiske forventninger til min karriere. Tværtimod har de altid haft tillid og støttet mig i mine valg, på trods af de usikre fremtidsperspektiver, som en levevej som musiker pr. definition indeholder. Hvilket jeg er dybt taknemmelig over. 

Mine sange er ofte inspireret af hændelser i mit eget liv, men lige så ofte af andres. 

Læs næste afsnit i serien: På randen af et stresskollaps...

Bliv VIP og lyt til Out of Sync lige her... 

 

Check også lige din mail. For at komme helt ind i VIP-klubben og få adgang til alle de andre lækkerier, skal du lige bekræfte din tilmelding via en mail, som rammer din indbakke lige nu.