Out Of Sync – når livet kører skævt…

By June / 11 years ago

Drømmekarrieren kører derudaf, med familie, bil og hus. Omgivelserne beundrer dig for det du har nået og ville ønske at det var dem selv. Og alligevel, når du en sjælden gang får mærket efter, er der noget galt. Du burde  jo være tilfreds og taknemmelig…

Virker det bekendt…?

Sangen Out Of Sync blev skrevet fordi jeg selv var der for et par år siden. Indtil jeg besluttede at erobre mit liv tilbage og gå efter det som er mig, inderst inde. Nu har jeg fået tingene til at rulle i den rigtige retning, bl.a. ved at få indspillet nogle af de sange jeg går og skriver, som f.eks. denne her:Du kan få fat på sangen
på bl.a. iTunes, cdon.dk og TDC – og hvis du er på Facebook håber jeg du har lyst til at dele musikken med dine venner derinde. Det er let, bare hold musen over musikafspilleren og klik “share” :-)

Medvirkende: Kasper Daugaard på klaver, Michael Torp Engman på bas, Flemming Olsen på trommer og B-Joe, som også har produceret, på guitar. Desuden har komponist-organisationen DPA været så søde at yde økonomisk støtte.

Lyt også til The Other Side Of Town

Hvis du er nysgerrig kan du læse lidt her på bloggen om hvordan indspilningen af denne sang gik for sig.