Semifinalist i stor international sangskriverkonkurrence!

By June / 9 years ago

Hi June,
Congratulations! The song you entered has been selected as a semi-finalist in the 2014 International Songwriting Competition (ISC). We received more than 18,000 entries, and semi-finalists make up the top 10% of all entries – so well done!!

Ovenstående besked tikkede ind i min mailbox for et par dage siden…

Sangen, der er kommet i semifinalen, er Heaven Help My Heart, min første radiosingle fra 2013. Den er en ud af ca. 80 udvalgte sange i den kategori der hedder Adult Contemporary (AC). Der er i alt 22 forskellige kategorier.

Det er da lidt vildt!!

Heaven Help My Heart, written and performed by June Beltoft.  Produced by Mogens Binderup. Semifinalist in the International Songwriting Competition 2014 in the Adult Contemporary category

Heaven Help My Heart, written and performed by June Beltoft.
Produced by Mogens Binderup.
Semifinalist in the 2014 International Songwriting Competition (ISC) in the Adult Contemporary (AC) category

Om ca. 2 uger ved vi hvilke sange der er gået videre til finalen. Finalisterne vil blive bedømt af nogle af de helt store hot shots blandt musikartister og folk inden for musikindustrien. I alt vil 68 vindere fra de forskellige kategorier blive kåret.

Præmierne består af en overvældende mængde sponsor-præmier, samt 25.000 $ til vinderen af Grand Prize – og så selvfølgelig æren og ikke mindst en masse opmærksomhed fra prominente musikbranche-folk.

Når finalisterne er udpeget, vil der desuden blive en People’s Voice-afstemning, hvor almindelige mennesker kan stemme på deres favoritsang blandt finalisterne. Den vender vi lige tilbage til, hvis og såfremt…!

June Beltoft ISC semifinalist 2014

Her er Heaven Help My Heart listet op sammen med de øvrigt semifinalister. I alt 18.000 sange er blevet indsendt til 22 forskellige kategorier. Heraf har man udvalgt 10% af sangene til semifinalen. I kategorien Adult Contemporary er der ca. 80 sange blandt de udvalgte.

International Songwriting Competition er en prestigefyldt sangskriverkonkurrence, som har til formål at fremme kendskabet til gode sange i alskens genrer og stilarter.

Update…
Heaven Help My Heart gik desværre ikke videre til finalen. Men jeg skal helt sikkert have sendt flere sange af sted til den nye runde, som starter til efteråret!