Spil Dansk Dagen – så kører vi igen!

By June / 9 years ago

Så har jeg endelig fået bekræftet at vi – mit band og jeg – skal spille 3 koncerter på Bornholm i forbindelse med Spil Dansk Dagen.

Spil Dansk Dagen er en årligt tilbagevendende landsdækkende begivenhed, hvor musikbranchen fejrer al mulig slags musik skabt af folk som bor i Danmark.

Her er tidspunkterne for de 3 koncerter:

  • Onsdag d. 29/10 kl. 19:30 – Aa Kirke, Aakirkeby: Optakt til Spil Dansk Dagen. Her spiller vi som trio og unplugged.
  • Spil Dansk Dagen, torsdag d. 30/10 kl. 14 – 10. klasseskolen Bornholm, Rønne: Her spiller Musiklinjen deres nyskrevne sang for første gang sammen med bandet.
  • Spil Dansk Dagen, torsdag d. 30/10 kl. 20 – Svanekegaarden:
    Special Guest Stars: Eleverne fra 10. klasseskolens Musiklinje kommer på scenen med Bandet, hvor de sammen med os opfører deres egen, nyskrevne sang.

Sidste år på Spil Dansk Dagen var Bandet også herovre. Her benyttede jeg lejligheden til at afholde release-koncert for min CD Alive.

I år skal vi desuden at skrive en helt ny sang med Musiklinjen på 10. klasseskolen Bornholm. Hvordan dén kommer til at lyde, vil tiden vise, men hvis du vil høre den når den bliver fremført for første gang, så spiller vi sangen ved en koncert på skolen samme eftermiddag. Det glæder vi os rigtig  meget til.

Hvis du ikke kan nå det, så har du chancen igen torsdag aften, når vi spiller på Svanekegaarden – og selvfølgelig med eleverne fra Musiklinjen som special guest stars!

Bandets besætning er, udover undertegnede på sang og western guitar: B-Joe, guitars og Sune Martini, bas ved den akustiske trio-koncert i Aa Kirke, onsdag. Torsdag sætter vi strøm til og udvider vi med Per Mousing på trommer.

Disse koncerter er støttet/sponseret af:

BornholmerFærgen
Dansk Musiker Forbund
Musikrådet i Bornholms Regionskommune