Derfor betyder din støtte til min musik så meget.

By June / 10 years ago

Måske har du bemærket at jeg i disse uger er i gang med et crowdfunding-projekt. Formålet er, at få financieret indspilningen af den næste sang til min kommende EP. I den forbindelse har jeg flere gange nævnt, at din støtte til projektet betyder utrolig meget for mig – og at det ikke kun er på grund af pengene.

Altså, det er jo klart at sådan én som mig, der har valgt den knudrede kunstner-vej, ikke ligefrem tager bad i penge. Så ingen tvivl om at det betyder rigtig meget for mig at I er nogen som gerne vil give lidt af det I har, sådan at jeg kan få råd til at komme i et studie og indspille nogle flere af mine sange.

Og det, at I er nogen derude, som synes at netop min musik er værd at kaste jeres hårdt tjente og beskattede kroner efter, dét synes jeg virkelig er noget! Jeg mener – der findes jo så ufattelig meget god musik derude, og der er så mange talentfulde og passionerede musikskabere som også fortjener opbakning. Så når du vælger at støtte den musik jeg laver, så fyldes jeg både af taknemmelighed og ydmyghed. Og ja, jeg bliver faktisk temmelig rørt…

Nu skal det så ikke lyde som om jeg udelukkende er interesseret i fans som støtter med penge. Jeg får så meget andet fra jer som betyder mindst lige så meget. F.eks. varmer det hver eneste gang der er én, som roser min sangskrivning, min sangstemme eller andet der har med mit musikervirke at gøre. Og din opbakning hjælper mig til at holde gejsten og klø på. Så hold dig endelig ikke tilbage :-)

Min musik er jo mit hjerteblod, men det betyder jo ikke nødvendigvis, at det jeg har på hjerte interesserer andre – så det, at jeg mærker at der faktisk er nogen som tror på det jeg laver, det er i høj grad med til at motivere mig til at gøre mit allerbedste for at give jer noget værdifuldt tilbage i form af disse bloddråber. Jeg ser det som en forpligtelse – på den gode måde. For det fortjener du og alle andre som lægger ører til min musik!

Så igen: TAK, fordi du på netop din måde støtter op om det jeg laver!

hjerte