Mens du venter på den næste single…

By June / 4 years ago
Ultimate Equivalence - June Beltoft, musiker og sangskriver live på TV

The Ultimate Equivalence...   

Mens du venter på den næste single (som kommer inden længe!) får du lige muligheden for at høre en sang der indtil videre står på venteliste til at blive indspillet. 

Sangen Ultimate Equivalence har fra starten været med på et wild card. Som du måske har bemærket, er jeg jo i gang med et projekt, som indtil videre munder ud i en digital EP-udgivelse med titlen Twilight Dreams

Indtil videre kommer EP'en til at bestå af 4 sange, der udkommer som selvstændige singler for til sidst at blive smækket sammen til én samlet udgivelse. Det er en af de smarte ting ved at udgive digitalt at man kan kan gøre det på den måde. Det ville unægtelig være lidt mere omstændeligt (og dyrt!) at smelte fire fysiske vinyl-singler eller CD-eksemplarer ned til én... 

De to første singler er allerede udgivet. I april 2019 udkom Shooting Star - og i december var det Dark Clouds. Nummer 3 hedder Twisted and Blind og kommer i løbet af foråret. Den er færdig-indspillet (og lyder sk*de godt!), så det er faktisk bare lige musikvideoen der mangler at blive lavet. 

Med på et wild card 

I forbindelse med udgivelsen af Shooting Star-singlen fik jeg lige brugt nogle af mine 15 minutters fame på TV-skærmen. Der kom nemlig lige et TV-hold hjem i privaten så jeg fik lejlighed til at fortælle om EP-projektet og optræde live med guitaren. Her valgte jeg at spille Ultimate Equivalence, som jo altså er med i projektet på min "måske-liste". 

Hvis jeg havde alle penge i hele verden, ville jeg for længst have udgivet et full blown dobbelt-vinyl album med det hele! Jeg har i hvert fald sange nok til det. Men når man er en ganske almindelig kunstner-fattigrøv, bliver man nødt til at prioritere benhårdt og nådesløst. Så når Ultimate Equivalence ikke umiddelbart står til at blive indspillet, er det bestemt ikke fordi lysten mangler. Og hvem ved - måske dukker muligheden alligevel op en dag. Jeg gør i hvert fald hvad jeg kan for at rejse midler til projektet. 

Hør Ultimate Equivalence her... 

Der er faktisk to muligheder: Den ene er den akustiske live-version fra TV-udsendelsen Musikhjørnet. Og så har du mulighed for - helt eksklusivt - at lytte til en studie-demoversion der ikke er (og heller ikke bliver) udgivet. For normalt holder jeg den slags for mig selv, men i dag gør jeg en undtagelse. 

Her er Ultimate Equivalence i en live-version på TV2/Bornholm. Desværre blev de sidste 1½ minut cuttet fra (jeg var vist løbet tør for fame-minutter...). Sangen kan du høre herunder. På TV2/Bornholms hjemmeside kan du se hele udsendelsen, inkl. interview...

Demo-indspilningen (plus en masse andre fede ting) får du adgang til ved at skrive dig op på min VIP-liste herunder: