Så er vi i gang. Nye indspilninger på vej…

By June / 11 years ago

Er lige hjemkommet fra Kbh, hvor jeg først om fremmest har tilbragt et par dage i The Box Studio i selskab med B-Joe, som jeg igen har som producer. Så nu bliver der rykket – og jeg regner helt bestemt med at min debut-EP udkommer til efteråret.

De grundlæggende spor indspillesCue sang - med Joe's voodoo setup i baggrunden... ;-)

 

 

 

 

Vi har taget fat på to af mine egne sange – og så lavede vi lige en lille cowrite, som resulterede i endnu en dejlig sang. På de to dage nåede vi desuden at lave cue-tracks til alle tre sange.

Disse tracks skal bruges når Joe’s studiemusikere kommer ind for at spille trommer, bas, keyboards osv. Og det sker snart, satser vi på…

Så det hele ser lovende ud og jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde videre med sangene.

Der er en ret vigtig grund til at dette her overhovedet kan lade sig gøre. Og det er jo, at der for noget tid siden var en masse søde mennesker som lagde nogen af deres sparepenge i mit crowdfunding-projekt, sådan at jeg nu har råd til at komme i studiet igen og indspille de numre der mangler.

Så selvom der nu er gået et par måneder siden crowdfundingen sluttede, så har jeg på ingen måde glemt jer! Og jeg skal også nok holde jer orienteret om udviklingen i projektet. Her på siden, selvfølgelig – men også via min Facebook-side og ikke mindst mit nyhedsbrev, som du kan få direkte i din indbakke. Det er bare at melde til via dette link.