Ting Ta’r den Tid Ting Ta’r
– se musikvideoen her

By June / 7 years ago

Nu er musikvideoen offentligt tilgængelig

Indtil for en uges tid siden var det kun VIP's der havde adgang til at høre min nye single - og se musikvideoen. Nu er Ting Ta'r den Tid Ting Ta'r blevet offentligt tilgængelig for alle.

Og den har allerede floreret en del på Facebook. Her er et lille udpluk af kommentarer folk har skrevet:

"Catchy hookline, lækker tilbagelænet funky beat, skøn stemme, lækker lyd, dejlig video, eftertænksom tekst med noget på hjerte..."

"SMUKT med SMUK på !!!"

"En meget catchy melodi... og du har en rigtigt lækker stemme... er vild med kvinder der også kan noget i det dybe register... "

"Det er da en ganske dejlig og iørefaldende single du og James Thomas har frembragt, og den fortjener da i den grad at blive omtalt både her, der og alle vegne. Man bliver simpelthen bare i godt humør af den, og det lyder så meget af et radiohit..."

...og sådan kunne jeg blive ved. Nu vil jeg dog overlade pladsen til det det hele handler om - nemlig sangen og den tilhørende musikvideo.

Frustration og optimisme

Ting Ta'r den Tid Ting Ta'r startede egentlig som en op-sang til mig selv. Til når jeg bliver for utålmodig, stresset og frustreret over at det jeg gerne vil, ikke altid bliver som jeg gerne vil have det. Og i det tempo jeg synes tingene skal ske i.

Samtidig hører jeg jo fra folk jeg møder, at de kan have det på samme måde. Måske er det også noget du kan genkende? Så når jeg vælger at sende netop denne sang ud, er det i et håb om at andre kan få gavn af budskabet: Det skal nok gå, altsammen. Og i videoen har jeg forsøgt at ramme både frustrationen og optimismen.

Se musikvideoen her:

Hvis du kan lide den, vil jeg blive rigtig glad for at høre/læse om det. Du kan enten scrolle ned i bunden af dette opslag - eller følge dette link og skrive et par ord i kommentarfeltet til videoen...

Tekst og musik til Ting Ta'r den Tid Ting Ta'r har jeg skrevet. Ligeledes har jeg selv filmet og klippet musikvideoen efter princippet om de forhåndenværende søm. Musikken er produceret af James Thomas, som desuden har stået for mix og mastering.