Se Shooting Star-videoen inden den udkommer

Et snapshot fra musikvideoen til Shooting Star

Se den officielle musikvideo før alle de andre 

Shooting Star - min næste single - udkommer på tirsdag d. 30. april. Fra den dag vil sangen være tilgængelig for dig og alle de andre musikelskere på diverse musikplatforme. Og selvfølgelig kommer der også en musikvideo. 

Der er dog en lille, eksklusiv skare, som får lov til at se videoen allerede nu - en uge før den officielle release. Denne eksklusive skare består af en flok særligt dedikerede fans af min musik, som har fået VIP-status. 

Som VIP får man adgang til en masse seje ting, jeg ikke viser til andre. Lige i øjeblikket er det for eksempel tidlige demo-versioner af Shooting Star. Her får de et unikt indblik i noget materiale, som kun yderst sjældent vises frem. Men her får de lejlighed til at kigge mig over skulderen i mit Musikalske Maskinrum. Og får en fornemmelse for den kreative proces sangen var igennem før vi, produceren og jeg, nåede frem til den endelige version. Det er så bare ét eksempel på et VIP-privilegium. 

For som VIP får man selvfølgelig adgang til nye udgivelser før alle dem der ikke er VIP's. Man får også de finurlige fortællinger der ligger bag mine forskelige sange, plus en masse andre små anekdoter og røverhistorier fra et musikerliv. Og så er der jo Gavekortet på 500 kr. som man får i velkomstgave, og som giver rabat hvis man hyrer mig til at spille. 

Sådan bliver du VIP og får adgang til alle de fede features

Det er faktisk ret nemt - du skriver dig bare på i boxen og så er du med på min mailing-liste. Som det første får du pr. email eksklusiv adgang til nogle tidlige versioner af Shooting Star - og inden længe også til den officielle musikvideo og en masse andet guf fra mit bagkatalog.

Her kan du se hvad du lige nu går glip af...

En lille bid af musikvideoen kan du da godt lige få - sådan skal det da heller ikke være. Resten må du enten vente på nogle dage endnu, med mindre du skriver dig på VIP-listen.