Singlen Shooting Star kommer snart

By June / 5 years ago
June Beltoft Shooting Star single coming soon. Photo: Malle Madsen

Shooting Star - vær blandt de første til at høre min nye single!

Shooting Star har været længe undervejs. Men nu sker der snart noget! Sangen er færdig-indspillet - og den lyder sk*de godt! I skrivende stund er jeg ved at lave en musikvideo. Efter planen udkommer Shooting Star til april. 

Singlen er den første ud af i alt 4 sange, der tilsammen kommer til at udgøre EP'en Twilight Dreams. Hvis alt går efter planen, udkommer de 4 singler i løbet af 2019 - og således vil EP'en Twilight Dreams være en realitet i slutningen af året. 

Jeg sørger selvfølgelig for at holde dig opdateret. - ikke mindst hvis du er med på min VIP-mailingliste. VIP's er nemlig altid de første til at få nyhederne om bl.a. nye udgivelser. (Og så er der selvfølgelig alle de andre fede fordele ved at at VIP, fx et Gavekort på 500 kr. som du kan bruge til at få rabat når du hyrer mig til at spille).

Som VIP får du desuden mulighed at få et indblik i hvordan indspilningsprocessen af Shooting Star har udviklet sig. Når du melder dig til, får du nemlig adgang til nogle tidlige versioner og skitser af sangen. Den slags er ellers ikke noget jeg (eller for den sags skyld andre kunstnere) normalt viser til publikum. Men som VIP får du nogle helt særlige privilegier i mit "backstage-område". 

Du kan også læse mere om Shooting Star og Twilight Dreams-projektet her...