Crowdfunding – sådan gør du hvis du vil donere!

By June / 11 years ago

Crowdfunding-donation for computer-novicer
Jeg har efterhånden talt med en del, som har givet udtryk for at de synes mit crowdfunding-projekt er spændende og at de rigtig gerne vil donere en skærv til formålet. Og det glæder mig selvfølgelig.
Men samtidig er der nogen som fortæller at ikke har fået det gjort, alene fordi de kløjs i det med teknikken fordi de ikke er så “computer-agtige”. Og det synes jeg jo er lidt ærgeligt…

Så til dig, som føler dig på glatis ved PC’en, har jeg strikket et lille lyn-kursus sammen så du, trin for trin, kan se hvordan du skal gøre for at gennemføre en donation på booomerang.dk, som er det site som huser mit projekt.

SÅDAN DONERER DU TIL ET CROWDFUNDING-PROJEKT:
Jeg har lavet det sådan, at du her kan orientere dig i de skærmbilleder som du vil blive præsenteret for i processen og jeg anbefaler, at du læser hele vejledningen igennem inden du går i gang. Klik evt. på billederne for at se dem i et større format.

 1. Find dit betalingskort frem. Måske har du ikke mulighed for at betale via internet? Du er altid velkommen til at kontakte mig, så finder vi ud af noget :-)
 2. Gå ind på mit projekt ved at klikke her…
 3. Klik på den grønne knap øverst i højre kolonne hvor der står “støt dette projekt”.
  projekt-forside
 4. For at kunne donere skal du være logget på som bruger. Har du en Facebook-profil kan du vælge at logge ind via den – og ellers skal du oprette en brugerprofil hos booomerang.dk. Det gør du ved at udfylde felterne og derefter klikke på “opret bruger”. Bemærk: Når du skal finde på et brugernavn samt kodeord, så undgå mellemrum, samt Æ, Ø og Å da det ellers kan give problemer.
  login eller opret dig som bruger
 5. Nu er du klar til at donere. Indtast størrelse på din donation samt den ønskede takkegave – derefter klik på grøn knap nederst hvor der står “fortsæt”.
 6. Personalisering – her kan du angive om dit navn og/eller beløb skal være synligt eller anonymt. Klik på “fortsæt”.
  personalisering
 7. Kommentar – hvis du har lyst, kan du skrive en lille hilsen (og det ville jeg synes var hyggeligt). Klik på “godkend donationen”.kommentarfelt
 8. Så skal kortoplysningerne indtastes. På kortets forside er der en række tal (16 cifre, vistnok). Indtast disse tal uden mellemrum. Dernæst udløbsdato, f.eks. 08 14 (=august 2014). Til sidst de 3 kontrolcifre – de står sædvanligvis på bagsiden af kortet. Klik så på “gennemfør betaling” – og Vupti! – har du gennemført en donation.
  internet-betaling med kort

1000 tak for din donation! Og husk nu: HVIS det ikke lykkes at nå op på de 10.000 kr. jeg har sat som mål inden deadline, så får du selvfølgelig dine penge tilbage. Men jeg håber da at det lykkes, så jeg kan give dig den takkegave som svarer til det beløb du har doneret. Jeg opdaterer projektets udvikling her på sitet – følg med her… hvor du også kan se en video med et bud på den kommende indspilning.

Og skulle du nu have fået blod på tanden, så er der masser af andre spændende projekter på www.booomerang.dk som venter på dontationer :-)