Du får en ekstra gave hvis vi rammer de 20.000…!

By June / 11 years ago

hjerteUpdate 22/3: Nedtællingen er i gang! I disse minutter ligger den på hele 153%!!! Og husk, at hvis den når at ramme de 20.000 kr. inden midnat, så lægger jeg en EKSTRA TAKKEGAVE oven i hatten til alle som har doneret! For så får jeg nemlig råd til at indspille 2 sange i stedet for den ene som ellers pt. er planen. Så du kan altså stadig nå at få DIN takkegave hvis du er hurtig… :-D

PS – Måske har du allerede støttet med et beløb, men hvis du lægger mere i puljen, så får du selvfølgelig en takkegave som svarer til det samlede beløb :-) 

Update 12/3: Tænk engang at den i går røg direkte fra 10 til 15 K…! Det er jeg stadig ikke helt kommet mig over :-D
MEN jeg har nu besluttet at hvis nu vi kan få samlet 20.000 kr. ind – så lægger jeg en ekstra ting oven i hatten på alle 8 takkegaver. For så får jeg nemlig råd til at indspille 2 sange! 

Så hvis vi når 20.000 så får du den ekstra sang med sammen med den takkegave som du allerede skal have. Så nu håber jeg du vil hjælpe mig med at give den en skalle. Der er 10 dage tilbage, og jeg tror på det kan lade sig gøre…!
Støt projektet her – og del endelig mine opdateringer m.m. hvor du færdes. TAK :-)

KRAM TIL ALLE :-DUpdate 11/3: Så springer champagnen igen! Nu er den oppe på hele 15.000 kr.!!! Jamen jeg er da fuldstændig overvældet – TAK :-D
…hvis det fortsætter på den måde ender det jo med at jeg bliver nødt til at indspille TO sange ;-D

 

Update 10/3: I går blev dagen hvor de 10.000 kr. lige pludselig kom i hus. Helt fantastisk! Samme formiddag var jeg i radioen for at blive interviewet om bl.a. crowdfunding-projektet. Ganske hyggeligt på trods af en CD-afspiller som ikke tålte hjemmebrændt ;-) Lyt med her – og jeg HAR fjernet “hakkemaden”…:

Og så vil jeg da lige nævne at crowdfundingen kører 1½ uge endnu! Så hvis du nu sidder og ærger dig over at du ikke nåede at donere og dermed få en takkegave – så kan du altså stadig nå det! Deadline d. 21/3 kl. 23:59 :-)
Klik her hvis du vil støtte…


UPDATE 9/3 KL. 21:41:

YEAH!!! DET LYKKEDES. De 10.000 kr er nået – hvor er I bare fantastiske! TAK!!! :-D

KRAM TIL ALLE :-D
Update 9/3:
 WOW!!! På bare 2 dage er der tikket næsten 2000 kr ind! 91% – 13 dage tilbage!
Og jeg kan ikke andet end at forsøge at udtrykke hvor glad jeg er, men ord rækker ikke langt… 

Det er bare SÅ flot og jeg er virkelig så rørt og taknemmelig over at der er nogen derude, som synes at min musik er værd at støtte. Og dét betyder mindst lige så meget som pengene…! Hvorfor? Det kan du læse i dette blogindlæg…

Nu mangler vi bare så lidt som 876 kr. og så rammer vi de 10.000 som er målet. Deadline er d. 21/3 kl. 23:59, så du kan stadig nå det.  Måske har du allerede doneret, men man kan sagtens donere flere gange – og jeg lægger naturligvis dine donationer sammen, så det er dit samlede beløb der afgør hvilken takkegave du får :-)

Og takkegaverne, dem kan du checke ud her til højre – og selvfølgelig på crowdfunding-siden når du skal donere til projektet ;-)

Hvis du scroller længere ned får du lidt flere detaljer om projektet…


Herover er et bud på min næste indspilning. Edge Of Yesterday er min nyeste sang og handler om det dér med at vores handlinger ofte er farvet af vores fortid. Hvordan tror du det vil lyde med et rigtigt band?

For noget tid siden gav jeg et interview om projektet i tv2/Bornholm – og her er lidt omtale fra den trykte presse her på Bornholm…

Hvad ER crowdfunding egentlig? Her kan du læse mere…

Driller teknikken? Til dig, som føler dig på udebane overfor computer og internet, har jeg lavet en udførlig instruktion hvor du trin-for-trin, bliver vejledt i hvordan du gør, hvis du gerne vil donere til et crowdfunding-projekt.

********************************************************************************

I lang tid har jeg haft en stor lyst til at få udgivet noget af min musik på et CD-album. Selvom man siger at dette medie er ved at uddø, så ER det, her og nu, stadig en milepæl og et vigtigt statement for en musikskaber at have en rigtig, fysisk udgivelse på sit CV.

Denne store lyst har efterhånden udartet sig til et brændende ønske – og jeg har besluttet mig for at 2013 simpelthen er nødt til at blive året hvor det kommer til at ske! Og det KAN lade sig gøre – især hvis du er med til at give projektet en kærkommen håndsrækning…

Projektet ville såmænd være blevet ført ud i livet for længst, hvis ikke det var for de der pokkers penge – eller rettere manglen på dem… Ved hælp af lidt fondsmidler og bundskrabet fra min egen kistebund, har jeg dog fået indspillet de første 3 sange.

Men en CD i fuld længde er immervæk noget af en mundfuld, rent økonomisk, så i stedet går jeg efter at lave en EP med 5 sange. Det er lidt mere overskueligt. Så nu det er kun liiiige et par sange der mangler at blive indspillet, inden den fysiske skive bliver en realitet.

Og her kommer DU (og dine venner) ind i billedet! For jeg har nemlig startet en crowdfunding-kampagne via sitet booomerang.dk. Kort fortalt går crowdfunding ud på at en flok mennesker/fans, en crowd, hver især donerer et valgfrit beløb i en pulje med det formål at give en hjælpende hånd med at nå målet. Som tak for hjælpen får de som vælger at donere penge, tilbudt forskellige belønninger, afhængig af hvor meget de vælger at støtte et projekt med.
Læs mere om crowdfunding her…

Håber du har fået lyst til at støtte mit projekt. Det kan du gøre ved at følge dette link – og herunder kan du se min introduktions-video som også ligger på min booomerang-side:

Støt projektet her
Mere om crowdfunding her

Synes du det lyder som tiggeri? Så læs her hvorfor crowdfunding IKKE er tiggeri – men snarere god karma…