Crowdfunding og god karma

By June / 11 years ago

Ikke fordi jeg er ekspert i Karmaloven, men jeg har da forstået så meget, at hvis man giver noget ud ét sted, vil det komme tilbage igen på den ene eller den anden måde. På godt og ondt. Og nu har jeg jo kastet mig ud i dette her crowdfunding-projekt i håb om at få rejst penge til at få indspillet noget af min musik og det har da helt klart sat nogle tanker i gang…

good karma roadSom udgangspunkt kan jeg godt lide tankegangen med, at vi ved at løfte i flok får en ellers tørlagt flod til at springe igen. Samtidig er jeg jo, som de fleste andre i den vestlige verden, opdraget i en kultur som har rødder i en gammel-kristen tradition hvor det er godt at give noget til andre, men hvor det, at modtage noget fra andre, på et eller andet plan er forbundet med en lille snert af dårlig samvittighed. For giver man nu selv nok ud til at gøre sig fortjent til at modtage? Man skal jo yde før man kan nyde, ikk’…?!

Der er selvfølgelig de takkegaver, som jeg tilbyder til dem som vælger at støtte projektet. Og alligevel har tanken strejfet mig, om de overhovedet står mål med det I giver til mig… Men så prøver jeg at tænke det i en større sammenhæng, sådan lidt karma-agtigt. F.eks har jeg gennem årene givet, omend beskedne, så dog faste månedlige beløb til hjælpeorganisationer som Amnesty, Unicef og Røde Kors. Plus “det løse” i form af spontane “impuls-donationer” hvis jeg lige er faldet over en indsamling på min vej.

Så på den måde håber jeg at karma-regnskabet i sidste ende går op, i fald det skulle lykkes at få samlet alle de 10.000 kr. ind til mit projekt via crowdfunding. Er det noget du vil hjælpe mig med? Bliver projektet gennemført, får du en gave af mig – og skulle det stik imod al forventning ikke blive til noget alligevel, så får du dine penge tilbage igen.

Det får du hvis du støtter...Check projektet ud og støt det
Hold dig opdateret her på sitet og på Facebook
Hvad er crowdfunding?
Derfor er crowdfunding IKKE tiggeri