Hyggelæsning til en vidunderlig sommer

By June / 7 years ago
June Beltoft - sanger og sangskriver / Singer and songwriter

Ah… Midsommer. De lyse nætter. Jordbær. Ture til stranden. Grille i haven.
Sommeren er min yndlingsårstid (ligesom efterår, vinter og forår som har deres unikke charme…)

June Beltoft - sanger og sangskriver / Singer and songwriter

En lun sommerdag på terrassen med guitar og kaffe. Livet er godt!

Hvad skal du lave til sommer? Forhåbentlig noget rart, hvad enten det er ferie, arbejde eller noget midt i mellem. Om du holder netforbindelsen eller trækker stikket og går fuldstændig offline.

Her på klippeøen er sommerstemningen i top: Solskin og isspisende turister, der slentrer astadigt på kryds og tværs af vejene i de små kystbyer i et nærmest zen-agtigt ferie-mode. Eller tøffer afsted i hyggetempo i bil eller på cykel på landevejene mellem sommerhuse, strande og diverse seværdigheder, mens de nyder udsigten. Og den er bestemt også dejlig, udsigten. Kan helt sikkert anbefales!

For en fastboende københavner som mig (eller førder, som bornholmerne kalder os tilflyttere) er det en oplagt lejlighed til at træne min tålmodighed og komme mentalt ned i gear, når jeg selv kommer ræsende med 100 i timen (ups, man må vist kun køre 80…!) på vej direkte fra A til B, helst uden svinkeærinder og andre utidige forsinkelser. Breeeeeeeathe…

Men lige om lidt er det min tur til at være en turist-snegl, når jeg drager sydpå med min lille familie. Til en ø på ca. samme størrelse som den hjemlige, dog med noget lunere badevand og nogenlunde garanti for at solskinsvejret holder. Og så skal vi bare helt ned og være langsomme på den fede måde.

Når vi kommer hjem, har jeg planlagt et par introverte ego-uger i mit hjemmestudie. Her skal mit fremtidige album have maximal opmærksomhed, mens mine omgivelser stadig er i sommer-tempo. Og skulle der opstå et akut behov for at være udadvendt, finder jeg måske et sted at spille på hatten.

Så der kommer nok til at være lidt stille her på bloggen i de kommende uger.

Helt stille bliver der dog ikke fra min side. Der vil stadig blive sendt nyhedsmails ud til alle, som står på min mailingliste. Har du lyst til at at få et kig ind bag kulisserne i forhold til den musik jeg laver, er du velkommen til at melde dig til. Her deler jeg lidt af hvert, både det helt konkrete vedrørende spilledatoer, nye udgivelser osv. Og desuden nogle af de tanker og reflektioner, der ligger til grund for mine sange og øvrige musikalske aktiviteter. Lige til lidt hyggelæsning på stranden eller i haven, når du alligevel ikke kan holde snitterne fra din telefon. (Hey – sagde du ikke lige du ville være offline??)

Når du har skrevet dig på min mailingliste, bliver du automatisk VIP-medlem af min fanklub. Som VIP får du adgang til særlige privilegier. F.eks. Månedens Sang, et nyt tiltag hvor du som medlem, helt gratis kan downloade en udvalgt sang fra mit bagkatalog. Ud over at du får en sang til at downloade allerede når du melder dig til. Så altså – både musik og hyggelæsning. What’s not 2 like?!

Meld dig ind i VIP-klubben her:

[yikes-mailchimp form=”1″]

 

Og indtil vi høres ved i din mailbox, må du bare have det helt forrygende!