Min indspilningsproces – del 3

By June / 12 years ago

Endnu et kapitel i føljeton’en om et par af mine numre som er ved at blive indspillet.
Følg med fra starten…

Skulle egentlig have været i Kbh for at fortsætte indspilningerne i denne uge, men af forskellige grunde valgte vi at udsætte det et par uger.

I stedet har jeg brugt dagene til at få lyttet lidt mere på de optagelser Joe og jeg fik lavet sidst vi mødtes. Det er noget tid siden jeg sidst hørte optagelserne og dengang, i dagene lige efter vi havde indspillet, kunne jeg jo sagtens høre at der var masser af småting som skulle rettes eller synges om. Småting som næsten fik mine tæer til at krumme en smule. På en eller anden måde oplevede jeg det som enormt sårbart at lytte til det jeg havde sunget, og jeg var tilbøjelig til at høre hver eneste lillebitte “småting” som… urgh…

Nu er der så gået et stykke tid og jeg har haft travlt med andre ting og har derfor ikke lige fået lyttet til det. Og heldigvis, til min store lettelse, viser det sig nu hvor jeg hører det igen at, ja, der ER ting der skal rettes, men så er det heller ikke værre! Nogen gange skal jeg bare have tingene lidt på afstand for at se lidt mere nøgternt på det.

Så jeg er fortrøstningsfuld og går nu og øver mig på at få nogen flere sang-nuancer med og afprøver nogle forskellige idéer. Og lytter til det som allerede er optaget – og fryder mig over at jeg stadig opdager nye musikalske lækkerheds-detaljer i guitar, bas og trommer. Jeg må igen sige at det er d’Herrer B-Joe, Michael Engman og Flemming Olsen sluppet ganske godt fra!

Kan næsten ikke vente med at høre hvordan det bliver når vi en gang er færdige.

Fortsættes…