Musik for børn og barnlige sjæle

By June / 7 years ago
Børnemusikbandet RimRaketten duo består af June Beltoft (sang, guitar) og Thomas Thor (keyboards). I anledning af Spil Dansk 2016 spiller de i Legekæden i hhv. Rønne og Nexø på Bornholm

I anledning af den årlige Spil Dansk-uge, som altid finder sted i uge 44, har jeg igen fået stablet et par koncerter på benene. Denne gang med mit nye børnemusik-band RimRaketten. Og endnu en gang på steder, som umiddelbart kunne virke lidt atypiske – og så alligevel ikke helt…

Børnemusikbandet RimRaketten duo består af June Beltoft (sang, guitar) og Thomas Thor (keyboards). I anledning af Spil Dansk 2016 spiller de i Legekæden i hhv. Rønne og Nexø på Bornholm

RimRaketten duo består af undertegnede (sang, guitar) og Thomas Thor (keyboards). Vi spiller i Legekædens butikker på Bornholm fredag d. 4/11 kl. 16 (Rønne) og lørdag d. 5/11 kl. 11 i Nexø.

Har du børn eller børnebørn – eller er du “bare” en barnlig/musikglad sjæl, så kom forbi når vi spiller i Legekædens butikker i Rønne og Nexø.

RimRaketten er nemlig et band der spiller musik for børn – og ikke nok med det…

Sangene er nemlig skrevet AF børn!

Derfor handler de selvfølgelig om alt det der fylder i skolebørns liv og dagligdag. Og ikke mindst alle de fantasifulde historier som bobler rundt inde i de unge menneskers hoveder. F.eks. om monstre, spøgelser og rumvæsner – og en papegøje, som bliver ramt af lynet! Eller var det noget med en opskrift på pandekager sat på vers med melodi og omkvæd og det hele.

I flere år har jeg og min kollega keyboardspilleren Thomas Thor været rundt på skoler og sat børn i gang med at skrive sange som hhv. Huskunstner og Koda Skolekontakt. Og blandt de mange sange der er kommet ud af det, er nogle af dem blevet så gode at vi fik lyst til at spille dem. Og dermed blev RimRaketten skabt!

RimRaketten er et band på i alt 4 musikere. Ved mindre arrangementer som dette har vi dog mulighed for at rykke ud som duo.

Lyt til RimRakettens musik…

Følg RimRaketten på Facebook…

Meld dig til koncerterne på vores Facebook-event…

Tak til Erna Hald, indehaveren af de to Legekæde-butikker for at være frisk på at lægge hus til RimRakettens musikalske løjer!

Vi ses på fredag d. 4. november kl. 16 (Legekæden i Rønne) – og på lørdag d. 5. november kl. 11 (Legekæden i Nexø). Vi glæder os!

 

Dette Spil Dansk-arrangement er støttet af Bornholms Regionskommune.