Vil du høre en sang fra Fremtidens Album?

By June / 7 years ago
Det er her at forarbejdet til mit kommende album foregår.

Flot arbejdstitel, ik’…

Hvis du scroller ned, kan du høre et lille klip fra et af de numre jeg pt. arbejder på i mit hjemmestudie – og fra søndag d. 7. august får du mulighed for at høre sangen i sin fulde længde. Men kun i en begrænset periode, så det er nu du skal holde dig til!

Det er her at forarbejdet til mit kommende album foregår.

Når dagligstuen transformeres til lydstudie…

Det er sommer, det er sol og mine unger er hos deres far, hvilket betyder at jeg har hele huset for mig selv. Så nu kan jeg tillade mig at synge og spille højt på alle tidspunkter af døgnet og grave mig dybt ned i kompositoriske og lydtekniske nørderier. Uden at blive afbrudt.

Så jeg leger og eksperimenterer på livet løs med diverse software-synthesizere, effekter og hvad jeg ligger inde med af “rigtige” instrumenter. Eller for den sags skyld andre ting som kan sige lyde…

I love it!

De senere år har jeg udgivet en stribe singler samt en enkelt CD inden for en genre man vel kan kalde mainstream pop-rock. Alt sammen sange og produktioner jeg er rigtig glad for. Jeg er så privilegeret at kende en masse dygtige og kompetente musikere og producere, som har været med til at løfte de rå sange til nye højder og fået dem til at lyde som en hel million.

Arbejdsfordelingen har været klar: Jeg har skrevet sangene – og derefter overladt til forskellige producere med fingeren på tidens musik-puls at sørge for “indpakningen”. Altså beslutte hvordan den færdige indspilning skal lyde. Stort set uden min indblanding – og det har jeg haft det rigtig fint med.

Ved siden af har jeg så løbende skrevet nogle andre sange, hvor jeg har haft lyst til selv at arbejde med de idéer jeg selv har til produktionen. Uden hensyn til hvad der er “oppe i tiden”. Bare lege med idéerne på egen hånd.

Jeg har ikke de samme færdigheder som en erfaren prof producer, men jeg kan da godt lige finde ud af at indspille og -synge spor i mit lille computer-studie hjemme i stuen og få det til at lyde nogenlunde.

På et tidspunkt skal jeg have fat i en rigtig producer, som skal hjælpe mig med at få forløst de idéer jeg har med de forskellige numre. Og have musikere ind over til at spille de hånd-instrumenter jeg ikke selv mestrer. Indtil da har jeg computersoftware til at klare den del af jobbet.

Hvornår Albummet skal udkomme har jeg ikke taget stilling til – ud over at det senest bliver når jeg fylder 50. Jeg arbejder lidt on/off på projektet, når jeg har tiden til det.

Jeg har dog ret meget lyst til at dele det her med nogen selv om det langt fra er færdigt. Bare en lille smule. Det kan godt være lidt ensomt at sidde med al den musik helt alene.

Og det kan du faktisk hjælpe mig med:

Nemlig ved at skrive dig på min mailingliste. Så får du en af de nærmeste dage en mail med et link til en af sangene fra Fremtidens Album (en rimelig kæk arbejdstitel, jeg ved det…) Linket vil kun være aktivt i en begrænset periode – og jeg sender det kun ud via min nyhedsmail, så det er nu du skal gribe chancen.

Skriv dig på her:

[yikes-mailchimp form=”1″]
(Din mailadresse bliver mellem dig og mig, så du kan være helt rolig. Jeg lover at jeg ikke giver den videre til andre!)

Her kan du høre en lille bid af sangen, resten får du at høre når du har skrevet dig på mailinglisten.

 

Og du får mere endnu: Nemlig Månedens Sang – lige til at downloade kvit og frit. Plus historierne der knytter sig til de sange jeg skriver, samt en masse insider-stuff fra mit private “backstage-område”. Desuden vil nyt om bl.a. spilledatoer, musikudgivelser og andre musik-projekter blive annonceret på mailinglisten før alle andre steder.

Men altså kun for dem som står på min mailingliste og dermed har opnået status som VIP-medlem af fanklubben. Jeg bestræber mig på at skrive ud ca. 2-3 gange i ugen. Eller mere…

…og så høres vi ellers ved i din mailbox inden for ganske få dage.

Skulle du alligevel gå hen og blive træt af gratis sange og andet eksklusivt VIP-guf, kan du nemt melde dig af listen igen.