I en snæver håndbremsevending - June Beltoft - Singer & Songwriter

I en snæver håndbremsevending

By June / 6 years ago
June Beltoft - musician, singer and songwriter

Skriiiiiiiiiiiiiitchsssssssss......! 

En rød Ferrari gasser op. Med et heftigt hjulspin, der skaber en stank af brændt gummi, drøner bilen ned ad hovedgaden i fuld fart. Dækkene hviner i svingene, fodgængere må springe for livet og chaufføren når kun med nød og næppe at undgå at kollidere med husmure, lygtepæle og andre billister... 

Speederen er i bund. Bilen accelererer til topfart og nærmer sig i sit vanvidsræs et stærkt trafikeret lyskryds, som netop nu skifter til... Rødt!!! 

En hånd griber panisk fat i håndbremsen og trækker til. Bilen skrider rundt og rundt og rundt og... standser! Lige før krydset og et skæbnesvangert møde med den tværgående trafik. 

Phew... 
 
Jeg indrømmer gerne, at jeg har en lille hang til spændingsmættede actionfilm. Især dem hvor der indgår en rask biljagt. 

I tilgift kan man endda bruge den slags scenarier som metaforer. F.eks. som et billede på at stresse bevidstløst derudaf. For så at trække i nødbremsen i sidste sekund inden det går helt galt. 

Der var en gang hvor jeg selv vaklede faretruende tæt på afgrunden af et stress-kollaps. Men heldigvis fik jeg hevet i bremsen og stoppet mit vanvidsræs i tide, inden jeg styrtede ned i det sorte hul... 

Og det var jo nok meget godt, for ellers havde jeg måske aldrig fået skrevet sangen Out of Sync. Og så ville alle dem som er VIP's på min mailingliste aldrig have fået mulighed for at downloade den som Månedens Sang... 

Læs næste afsnit: Din indre hemmelige agent...

Bliv VIP og lyt til Out of Sync lige her... 

For noget tid siden var den Månedens Sang, som er et eksklusivt privilegium for mine VIP's. Som VIP får du bl.a. udvalgte sange til at downloade, du får sangenes baggrundshistorier og du får røverhistorier fra et musikerliv. Og meget, meget mere... Start videoen og skriv dig på, når tilmeldingsboxen popper op.

 

Check også lige din mail. For at komme helt ind i VIP-klubben og få adgang til alle de andre lækkerier, skal du lige bekræfte din tilmelding via en mail, som rammer din indbakke lige nu. 

Når livet ryger ud af sync...

For nogle år siden røg jeg ind i en sygemelding på grund af stress, som tvang mig til at tage mit liv op til revision. Under min sygemelding skrev jeg sangen Out of Sync. Siden har jeg gjort mig nogle tanker og reflektioner, som jeg nu har fået lyst til at dele med dig i en lille serie her på bloggen. Måske er det noget du kan relatere til? 

Læs de første indlæg i serien:

Når dit liv er ren fake
Sandheden er undercover 
​På randen af stresskollaps